Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016Πέμπτη, Φεβρουάριος 18, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και ό,τι πιστεύετε ότι σας αξίζει πραγματικά. Συνεχίστε τα θέματά σας με τους ίδιους ρυθμούς και μην υποχωρείτε με την πρώτη δυσκολία. Ζητήστε τη στήριξη και τη βοήθεια των άλλων με ευγένεια και θα δείτε ότι θα σας την παρέχουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε τις ενέργειές σας, γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τις προσπάθειές σας.

Μην αφήσετε να διαλυθεί μια σχέση που μπορεί να σας προσφέρει πάρα πολλά. Αξιολογήστε τις καταστάσεις που υπάρχουν, προτού ξεκινήσετε καινούργιες περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε προσοχή σε νομικές λεπτομέρειες που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Με ψυχραιμία θα δείτε καθαρά τα γεγονότα και θα τα στρέψετε προς το συμφέρον σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με υπομονή και αρκετή διπλωματία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί με αυτό τον τρόπο δεν θα ξεπεράσετε όσα σάς βασανίζουν. Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε, βάζοντας μπροστά μόνο την ειλικρίνειά σας.

ΛΕΩΝ: Το τονωμένο ηθικό σας θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώνεται ο επαγγελματικός σας τομέας και θα σας προσφερθούν καινούργιες ευκαιρίες για να εξελιχτείτε και να προοδεύσετε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε τη με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Θα δημιουργηθούν πολλά εμπόδια σε αισθηματικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε τις σωστές διεξόδους για να προχωρήσετε. Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στο εργασιακό κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και στις επιχειρηματικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και τον εαυτό σας όσο μπορείτε περισσότερο. Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, αν και στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Ισως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού για να καταφέρετε αυτό που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε θα ταλαιπωρηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν τον δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς σας. Κινηθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο σας και προσεγγίστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούργιες προσπάθειες, γι' αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ό,τι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος δεν ήταν ποτέ ο καλύτερος σύμβουλος για θέματα αγάπης και έρωτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα