Παρασκευή 9/8/2013

13:03 9/8/2013 - Πηγή: Espresso

Κριός: Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι πολύ ευνοϊκή για την καθημερινότητά σου. Μπορεί να νιώθεις ότι θέλεις να επικεντρωθείς σε απλά, καθημερινά πράγματα, όπως το πρόγραμμά σου, η διατροφή σου και οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ «την πας» τη μέρα σου και όχι εκείνη.

Ταύρος: Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη γίνεται στο πιο ερωτικό σημείο για εσένα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα σχέση ή σε μια άλλη

περίπτωση να εμπλακείς σε μια ευχάριστη δημιουργική διαδικασία.

Δίδυμοι: Η Σελήνη και η Αφροδίτη συναντιούνται στον οίκο που για εσένα αφορά την κατοικία και την οικογένεια. Η ενασχόληση με τα προσωπικά σου ζητήματα ή με θέματα που αφορούν το σπίτι και τις καθημερινές σου ρουτίνες θα είναι αναζωογονητική.

Καρκίνος: Η συνάντηση της Σελήνης και της Αφροδίτης στον τρίτο οίκο σου, κάτι που σημαίνει ότι η επικοινωνία μπορεί να κάνει θαύματα σήμερα. Μπορεί και να σκέφτεσαι μια νέα συμφωνία ή να προκύψει κάτι νέο από το πουθενά.

Λέων: Η Αφροδίτη και η Σελήνη συναντιούνται σήμερα στον δεύτερο οίκο σου, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανόν να έχεις εύνοια στα οικονομικά θέματα ή ένα περιστατικό να σε κάνει να νιώσεις περισσότερο ασφαλής.

Παρθένος: Στο ζώδιό σου συναντιούνται η Αφροδίτη και η Σελήνη για να κάνουν πιο απλά τα δύσκολα, να νιώσεις χαλάρωση, ευχαρίστηση και μια συναισθηματική ισορροπία που φυσικά χρειάζεσαι σαν τρελός αυτή την περίοδο.

Ζυγός: Και η Αφροδίτη και η Σελήνη συναντιούνται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά την ψυχική σου ισορροπία, το υποσυνείδητο, την προσφορά και τη δημιουργική πλευρά της μοναχικότητας. Η εύνοια της συνόδου μπορεί να σε φέρει πραγματικά στα ίσα σου.

Σκορπιός: Η κοινωνική σου ζωή, οι φιλικές σχέσεις και η προβολή της δουλειάς σου ευνοούνται με κάθε τρόπο, τώρα που η Αφροδίτη και η Σελήνη συναντιούνται στην Παρθένο. Μην κλείνεσαι σε καμία περίπτωση.

Τοξότης: Η σημερινή σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει εύνοια στην επαφή σου με άτομα κύρους και σε επαγγελματικά θέματα. Αν έχεις κάτι να δηλώσεις, πες το τώρα που η γνώμη σου για κάποιους είναι χρυσός.

Αιγόκερως: Η συνάντηση της Σελήνης και της Αφροδίτης στον ένατο οίκο σου φέρνει αισιοδοξία και γενικότερα τύχη (καθ' ότι ο ένατος είναι και ο οίκος της τύχης). Παράλληλα όμως σε φέρνει και πιο κοντά σε ένα στόχο σου.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη και η Σελήνη συναντιούνται σήμερα σε ένα σημείο βαθιά συναισθηματικό. Η ανάγκη σου για εγγύτητα είναι έντονη και το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να την επιδιώξεις.

Ιχθύες: Λόγω της συνόδου Σελήνης και Αφροδίτης στον έβδομο οίκο σου, το κλίμα σε μια σχέση ή συνεργασία βελτιώνεται και ανεβαίνει παράλληλα και η διάθεσή σου. Θα μπορούσε άνετα να ξεκινήσει και κάτι νέο αυτές τις μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα