Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016Παρασκευή, Δεκέμβριος 2, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε την πυγμή σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε ποιοι θέλουν πραγματικά το καλό σας και χτυπήστε κατά πρόσωπο αυτούς που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Απαιτείται γενική αναδιοργάνωση, στην οποία θα επενδύσετε ενέργεια, εργασία, χρόνο και ίσως χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ικανοποιήστε τις επαγγελματικές ανάγκες σας μόνο εάν υπάρξει αντάλλαγμα. Μη χαρίζεστε και μην αφήνετε ασάφειες, διότι θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και προστριβές. Εάν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να είναι σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως,

θα μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κολακείες που σας λένε μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα, αλλά καλό θα ήταν να σας βάλουν σε σκέψεις και να σκεφτείτε γιατί σας τις λένε. Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε, ώστε να μην εξαντληθείτε τελείως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Για να μπορέσουν να σας εμπιστευτούν οι συνεργάτες σας, θα πρέπει να τους δείξετε την αξία σας. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τους πείσουν, εάν δεν συνοδεύονται από έργα. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας και δείξτε τις δυνατότητες που έχετε και πόσα μπορείτε να καταφέρετε.

ΛΕΩΝ:Με γνώμονα τη λογική προχωρήστε σε πράξεις, γιατί οι λανθασμένες και βιαστικές κινήσεις για να τους πείσετε δεν θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα κουράσετε τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατέψτε τα δικαιώματά σας για να μην αφήσετε στους άλλους περιθώρια να τα καταπατήσουν. Φανείτε προνοητικοί στην επιλογή που θα κάνετε για να διαλέξετε συνεργάτες. Μην καθυστερήσετε άλλο κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να έχετε πάρει εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τάξη στη ζωή σας και στον συναισθηματικό τομέα. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, που μπορούν να σας αποδώσουν τα μέγιστα. Παρακάμψτε εμπόδια που σας βάζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα του εργασιακού χώρου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην άγχεστε για πράγματα που δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Δείτε λίγο τις προσωπικές ανάγκες σας και δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο εύθικτοι και να στενοχωριέστε με την κριτική που σας ασκείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μαζέψτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε προτού κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι δισταγμοί και οι φοβίες που έχετε μόνο καθυστέρηση φέρνουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Προχωρήσετε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ψυχραιμία θα βρείτε σωστές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Η νευρικότητα και ο εγωισμός θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και θα σας απομακρύνουν από τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φιλικό σας πρόσωπο θα εκδηλώσει για εσάς συναισθήματα που έως τώρα δεν είχατε αντιληφθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας. Κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές ευκαιρίες θα υπάρχουν στα επαγγελματικά σας, καθώς οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες θα ευνοούν τα σχέδιά σας. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα