Τελική ευθεία!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΤελική ευθεία!Πέμπτη, Δεκέμβριος 1, 2016 - 18:56

Η ΑΕΚ περιμένει εντός Δεκεμβρίου την άδεια για να αρχίσουν τα έργα ανέγερσης του γηπέδου

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι», τόνισε ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγια-Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση με το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπου εξετάστηκε ο φάκελος του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Ωστόσο, ζητήθηκαν από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» κάποιες τροποποιήσεις,

που προκαλούν μια νέα μικρή καθυστέρηση.

«Εγινε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση. Υπήρξαν κάποιες παρατηρήσεις, που έγιναν δεκτές από τη μελετητική ομάδα. Αυτές τις παρατηρήσεις και τις αλλαγές τις επόμενες 7-10 ημέρες η μελετητική ομάδα θα τις επεξεργαστεί και θα τις υποβάλουμε πάλι στο ΚΕΣΑ, στο τέλος της επόμενης εβδομάδος, ώστε η επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου να είναι η τελική και να παρθούν οι αποφάσεις.

Ελπίζουμε αυτή η συνεδρίαση να είναι μέσα στον Δεκέμβριο. Δεν είναι, όμως, γνωστό το χρονοδιάγραμμα. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι» πρόσθεσε ο κ. Ανδριόπουλος, έχοντας δίπλα του τον αρχιτέκτονα του έργου Θανάση Κυρατσού. Αν δεν υπάρξει, λοιπόν, κάποιο (νέο) εμπόδιο, το συμβούλιο του ΚΕΣΑ θα ανάψει το πράσινο φως (εγκρίνοντας τη μελέτη) εντός Δεκεμβρίου για την έκδοση της άδειας και την έναρξη των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι διοικούντες αλλά και οι φίλοι της «Ενωσης».

Στα αγωνιστικά, οι Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και Ντίας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος υπέστη μια διάταση, έκανε θεραπεία. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-2). Χαμόγελα, πάντως, έφερε στον Μοράις η προχθεσινή εμφάνιση του Πέκχαρτ. Ο Τσέχος επιθετικός, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του, έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Από σήμερα η προσοχή όλων στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου με την Κέρκυρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα