Πακιστανός μαχαίρωσε 50χρονο και βίασε την πρώην φίλη του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠακιστανός μαχαίρωσε 50χρονο και βίασε την πρώην φίλη τουΤετάρτη, Φεβρουάριος 14, 2018 - 19:42

❱❱ Δεν μπορούσε να ανεχτεί τον χωρισμό τους και βίασε την 29χρονη...

... Βρετανίδα φίλη του ξυλοκοπώντας την, αφού πρώτα μαχαίρωσε τον 50χρονο ομοεθνή της με τον οποίο είχε κάνει νέα σχέση!

Ο 30χρονος Πακιστανός, που αναστάτωσε την Κέρκυρα, διέφυγε αρχικά αλλά συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας. Τα στοιχεία του ήταν γνωστά, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά. Ο αλλοδαπός είχε πάει την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του Βρετανού στην Κάτω Κορακιάνα της Κέρκυρας και βρήκε την 29χρονη με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα. Αφού διαπληκτίστηκε έντονα με τον 50χρονο, τον μαχαίρωσε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα με ένα κουζινομάχαιρο. Και ενώ εκείνος αναζητούσε αιμόφυρτος βοήθεια σε γειτονικό σπίτι, ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Εντατική, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε η σύντροφός του με μώλωπες και εκχυμώσεις από τα χτυπήματα του Πακιστανού. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας άσκησε στον 30χρονο δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βιασμό και παράνομη οπλοχρησία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα