Οσκαρική εμφάνιση από την Αχτσιόγλου με κολλητό φόρεμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΟσκαρική εμφάνιση από την Αχτσιόγλου με κολλητό φόρεμα Δευτέρα, Φεβρουάριος 25, 2019 - 17:50

❱❱ Η υπουργός Εργασίας μαγνήτισε το κοινό στην Ετήσια Εκθεση Ελληνικού Εμπορίου

Να και ένας υπουργός, συγκεκριμένα μια υπουργός, τον οποίο υποδέχεται με παρατεταμένα χειροκροτήματα το κοινό. O λόγος για την απαστράπτουσα

Εφη Αχτσιόγλου, η οποία με ένα κολλητό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε τη σιλουέτα της ανέβηκε στο βήμα της Ετήσιας Εκθεσης Ελληνικού Εμπορίου που διοργάνωσε η ΕΣΕΕ.

Στην κεντρική ομιλία της η υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στους άξονες και τους στόχους της αναπτυξιακής στρατηγικής της κυβέρνησης, με ένα κοινό απολύτως προσηλωμένο στο πρόσωπό της.

Η υπουργός με το... οσκαρικό look είπε ότι τον Μάρτιο θα θέσει σε εφαρμογή ένα νέο σχήμα ρύθμισης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, το οποίο θα ανακουφίσει δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες και θα περιλαμβάνει «κούρεμα» οφειλής.
Επίσης ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος «Δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία» για 5.000 ανέργους.

Το πρόγραμμα προβλέπει επιχορήγηση με ποσά που ξεκινούν από 12.000 ευρώ και φτάνουν τα 36.000 ευρώ, για 12 μήνες και παραπάνω.

Ολα αυτά τα είπε η Εφη δημοσίως και οι από κάτω υποκλίθηκαν στην εξυπνάδα και την ομορφιά.
Είναι από τις ελάχιστες γυναίκες της πολιτικής που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ότι είναι «...όλα τα λεφτά για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Φαν του Λάνθιμου Κυριάκος και Μαρέβα

❱❱Στο παρά πέντε των Οσκαρ είδε την «Ευνοούμενη» ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα.
«Με λίγη καθυστέρηση βλέπουμε την ταινία της χρονιάς. Ο Γιώργος Λάνθιμος πρωταγωνιστής στα Οσκαρ! Αύριο μας βλέπω να ξενυχτάμε!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Σαββάτου.
Ντυμένοι σπορ - chic πήγαν στον κινηματογράφο Odeon Οπερα κι απόλαυσαν την ταινία του Λάνθιμου. Το ζεύγος θα έριχνε και το ξενύχτι του χθες για να δει την απονομή των βραβείων Οσκαρ. Πάντως η σινεφίλ Μαρέβα είχε και τη μεγάλη ικανοποίηση να θαυμάσει τις δημιουργίες των φορεμάτων της Zeus and Dion στα χαλιά των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Εκεί όπου η Αριάν Λαμπέτ, σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, φορούσε φόρεμα της εταιρίας της, μια μεταξωτή χρυσοπράσινη τουαλέτα.

Ατρόμητοι στην παγωνιά

❱❱«Ξέρω τι έκανες στον χθεσινό χιονιά...» Για τον βουλευτή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Θόδωρο Καράογλου, τον πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, την πρώην γραμματέα Ισότητας Βάσω Κόλλια και τον ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη η «Ωκεανίς» είχε την τιμητική της. Ο Καράογλου με παντοφλίτσες, πιτζαμούλες και τη σκυλίτσα αγκαλιά έβλεπε το χιόνι από την τζαμαρία του σπιτιού του:
«Η “Ωκεανίδα” έστρωσε το χιόνι και μας άλλαξε το πρόγραμμα» λέει ο ίδιος στην «Espresso». Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης, όταν έρθει η ώρα φυσικά, δεν είχε τέτοιους ενδοιασμούς και δεν φοβάται τα χιόνια, ως Θρακιώτης, δηλαδή πολύ βόρειος καθώς είναι. Ετσι βγήκε και «χόρεψε σαρακατσάνικα» στην κεντρική εκδήλωση Συλλόγου Σαρακατσάνων Κομοτηνής. Το ίδιο έκανε και η Βάσω Κόλλια στο Gazarte Theater Stage, όπου τραγουδά η Αλκηστις Πρωτοψάλτη. Πέρασε μια υπέροχη, όπως μας είπε, βραδιά με τις φίλες της, απτόητη από τα «πυρά της Ωκεανίδας»!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πήγε περιοδεία στο Μεσολόγγι, όπου «το δάγκωσε» λιγάκι από τους αέρηδες και το κρύο. Η φωτογραφία τα λέει όλα...

(!)

Κι ενώ όλοι είμαστε με τον Λάνθιμο, ο Βαρουφάκης είναι με τον Κουαρόν. Ο μεγάλος αντίπαλος του Γιώργου Λάνθιμου Αλφόνσο Κουαρόν, που διεκδικεί Οσκαρ για την ταινία του «Ρόμα», έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον φίλο του Γιάνη Βαρουφάκη για την εκδήλωση που έκανε, προκειμένου να παρουσιάσει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του ΜέΡΑ25.
Λίγο πριν από την 91η απονομή των βραβείων Οσκαρ ο Αλφόνσο Κουαρόν δήλωσε σε βιντεάκι που προβλήθηκε στα... συντρόφια: «Χαιρετίζω το ΜέΡΑ25. Βρίσκομαι στην Ιταλία και σας στέλνω όλη μου την αλληλεγγύη για τη σημερινή σας εκδήλωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα