Οι κρέμες νύχτας που θα σας βοηθήσουν να χαμογελάτε κάθε πρωί

H κρέμα νύχτας είναι εξίσου σημαντικό προϊόν περιποίησης με την ενυδατική κρέμα ημέρας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την ξεχνάτε αφού είναι ο μόνος τρόπος να χαμογελάτε το επόμενο πρωί μπροστά στον καθρέφτη σας.

Γνωρίζετε ήδη ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου κι ενώ εσείς κοιμάστε τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται αλλά παράλληλα χρειάζονται ένα boost ώστε να γίνεται η λειτουργία τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας άλλωστε η επιδερμίδα έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις οι οποίες σταματούν τη νύχτα που ξεκουράζεται, και εκείνη κι εσείς.

Αυτό σημαίνει

ότι μετά τον σωστό καθαρισμό και την εφαρμογή του ορού πρέπει να απλώνετε σε πρόσωπο και λαιμό την κρέμα νύχτας ώστε να χαρίζετε στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που έχει ανάγκη αλλά και τα συστατικά που βοηθούν την κυτταρική ανανέωση.

Εμείς επιλέξαμε τις καλύτερες κρέμες νύχτας, εσείς δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες και το τύπο του δέρματος σας.

Vichy Slow Age Nuit: Κρέμα και μάσκα νύχτας μαζί. Ένα προϊόν, δύο ιδιότητες που χαρίζει στην επιδερμίδα τη χαμένη της υγρασία και παράλληλα απαλότητα και λάμψη.

Nuxe Merveillance Expert Lift and Night Firm Cream: Κρέμα αντιγήρανσης που χαρίζει λάμψη, σύσφιξη και λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Caudalie Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream: Κατάλληλη φόρμουλα για την αντιμετώπιση κηλίδων και πανάδων.

Apivita Wine Elixir Renewing Lift Night Cream: Οι πολυφαινόλες που περιέχει στη σύνθεση της προέρχονται από τα αμπέλια Σαντορίνης. Η ισχυρή δράση της ανανεώνει την επιδερμίδα μειώνοντας ρυτίδες και λεπτές γραμμές και χαρίζοντας παράλληλα σύσφιξη και λάμψη.

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα Νύχτας: Τα έλαια από τριαντάφυλλο και η βιταμίνη C δημιουργούν ένα τέλειο για την επιδερμίδα συνδυασμό που χαρίζει απίστευτη λάμψη και ενυδάτωση ενώ παράλληλα μειώνουν λεπτές γραμμές, δυσχρωμίες και κηλίδες.

Lancome Visionnaire Nuit Beauty Sleep Night Moisturizer Cream: Χάρη στα έλαια που περιέχει χαρίζει εξαιρετική ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα.

Giorgio Armani Crema Nera Extreme Supreme Recovery Balm: Μια φόρμουλα με πλούσια αντιοξειδωτικά που προέρχονται από φυτικά εκχυλίσματα. Χαρίζει ενυδάτωση και παράλληλα λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Glamglow Dreamduo Overnight Transforming Treatment: Μια κρέμα με αντιοξειδωτικά στοιχεία, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες στη σύνθεση της που χαρίζουν λάμψη, σύσφιξη και απαλότητα στην επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Oscar: Τα ωραιότερα hairstyles ever

Μια συλλογή μακιγιάζ αφιερωμένη στο Game of Thrones έρχεται για να σας ξετρελάνει

Keywords
Τυχαία Θέματα