Οι super stars Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι ριλαξάρουν στην Ελλάδα

SHOWBIZΕΡΩΤΑΣ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΟι super stars Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι ριλαξάρουν στην ΕλλάδαΔευτέρα, Οκτώβριος 1, 2018 - 16:43

❱❱ Κέρκυρα ή Σαντορίνη; Μυστήριο με την επίσκεψη του Ορλάντο Μπλουμ και της Κέιτι Πέρι στην Ελλάδα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η διάσημη τραγουδίστρια, που μετράει περισσότερους από 72.000.000 followers στο Instagram, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της μια φωτογραφία από τη Σαντορίνη, στην οποία μοστράρει τα νέα σανδάλια με την υπογραφή της.

Ωστόσο, μια μέρα νωρίτερα είχαν ανέβει τρεις φωτογραφίες της ίδιας και του αγαπημένου της Ορλάντο Μπλουμ σε μια σελίδα που έχουν δημιουργήσει fans του ζευγαριού στο twitter.

Στη συγκεκριμένη σελίδα, όμως, αναφέρεται ότι τα «κλικ» του χολιγουντιανού αστέρα και της ποπ σταρ είναι από την Κέρκυρα. Βέβαια, το σκηνικό στις εν λόγω εικόνες παραπέμπει περισσότερο σε κυκλαδίτικο νησί παρά σε προορισμό του Ιονίου, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα φαίνεται καθαρά και ένα γαϊδουράκι ονόματι Γιάννης, όπως αυτά που κουβαλάνε τουρίστες στη Σαντορίνη.

Επίσης, η Κέιτι φοράει τα ίδια σανδάλια που ανέβασε στο «κλικ» από τη Σαντορίνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει και έσμιξε ξανά σχετικά πρόσφατα, κάνοντας μάλιστα την πρώτη του εμφάνιση (μετά την επανασύνδεση) σε κοσμικό event στο Μόντε Κάρλο.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι έπειτα απ' αυτή την υποχρέωσή τους έκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, πραγματοποιώντας μια απόδραση στα ελληνικά νησιά, συγκεκριμένα στη Σαντορίνη, απ' όπου έδωσε η Κέιτι το στίγμα της στους διαδικτυακούς φίλους της.

Εως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι τους στη χώρα μας. Το βέβαιο είναι ότι δεν φοβήθηκαν τον κυκλώνα «Ζορμπά».

Keywords
Τυχαία Θέματα