ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Νίκος Φίλης

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Νίκος ΦίληςΔευτέρα, Οκτώβριος 1, 2018 - 16:23

❱❱ «Προσδοκούμε στη νίκη του “ΝΑΙ”, στην επικράτηση, δηλαδή, της φιλίας, της συνεργασίας και της συνανάπτυξης στην περιοχή» ανέφερε σε δήλωσή του σχετικά με το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης...

...

και η μνήμη μας, θέλοντας και μη, ταξίδεψε μέχρι το δικό μας, εκείνο του 2015.

Τότε που το ξεκάθαρο «ΟΧΙ» των Ελλήνων πολιτών απέναντι στις απαιτήσεις των θεσμών, με ποσοστό 61,31%, είχε μετατραπεί μέσα σε δύο μέρες με τις άγαρμπες κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε «ΝΑΙ», με αποτέλεσμα να φορτωθούμε ως χώρα άλλο ένα Μνημόνιο.

Αλήθεια, κύριε Φίλη, πολύ θα θέλαμε να γνωρίζαμε τι όνειρο βλέπατε ως κυβέρνηση το βράδυ πριν από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στις 28 Ιουνίου του 2015.

Μάλλον κάτι σε εφιάλτη θα πρέπει να ήταν, αφού έως σήμερα κανένας από όλους εσάς της κυβέρνησης δεν θέλει να θυμάται την τραγική εκείνη μέρα. Με άλλα λόγια, κύριε Φίλη, κι εσείς άλλα προσδοκούσατε την ημέρα εκείνη ως κυβέρνηση και άλλη ήταν τελικά οι απαίτηση του λαού που σας εμπιστεύτηκε.

Οσο για τη φράση σας «την ίδια έκκληση απευθύνω στους βουλευτές όλων των κομμάτων.

Είναι ώρα εθνικής και δημοκρατικής ευθύνης, και όχι κομματικής περιχαράκωσης», ωραία είναι να το λέτε, αλλά δύσκολα πλέον πράττεται αυτό, εδώ που φτάσατε τα πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα