Κωνσταντίνα Κομμάτα: Ήταν γραφτό να γίνει και να είμαστε μαζί

SHOWBIZΚωνσταντίνα Κομμάτα: Ήταν γραφτό να γίνει και να είμαστε μαζίΔευτέρα, Οκτώβριος 1, 2018 - 16:37

❱❱ Η ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες της γνωριμίας της με τον Γιώργο Σαμαρά και την απόφαση να συγκατοικήσουν

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα φαίνεται πως ήταν γραφτό να είναι μαζί. Οπως αποκάλυψε η όμορφη ηθοποιός, η γνωριμία της με τον γοητευτικό διεθνή ποδοσφαιριστή έγινε

σε μια περίοδο που το επαγγελματικό πρόγραμμά της ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο, καθώς έπαιζε στην παράσταση «Ενα εξοχικό, παρακαλώ», εμφανιζόταν στο σίριαλ «Συμμαθητές» και παράλληλα συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν ήρθε στο θέατρο μαζί με κάποιους κοινούς μας φίλους. Την πρώτη φορά δεν συστηθήκαμε, όμως ήρθε και ξανάρθε. Τελικά, η ουσιαστική μας γνωριμία έγινε στη Θεσσαλονίκη, όταν ο φίλος μας Χρήστος Ανθόπουλος οργάνωσε το Mannequin Challenge (σ.σ.: το παιχνίδι με σκοπό την τουριστική προώθηση στης Θεσσαλονίκης, που «πάγωνε» τον χρόνο και όσοι συμμετείχαν σε αυτό έμεναν ακίνητοι για λίγη ώρα μπροστά στην κάμερα), στο οποίο συμμετείχαμε και ο Γιώργος κι εγώ».

Λεπτομέρειες

«Δεν έχω να πω πολλά για τη γνωριμία μας, παρά μόνο ότι αισθάνομαι πως ήταν γραφτό να γίνει να είμαστε μαζί. Αυτό που με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με πλησίασε και ο χαρακτήρας του» εξομολογήθηκε η ξανθιά καλλονή στο περιοδικό «Gala» και συνέχισε με λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

«Ταιριάζουμε, καθώς είμαστε και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Δεν μαλώνουμε. Μπορεί να έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά και αυτές δεν κρατάνε. Η απόφαση να συγκατοικήσουμε ήρθε γρήγορα» ανέφερε στη συνέχεια της συνέντευξής της η γλυκιά Κωνσταντίνα και συμπλήρωσε: «Είναι περίεργο, γιατί ως άνθρωπος είμαι πολύ της σταθερότητας και με τρομάζουν οι μεγάλες αλλαγές. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου μόνο μεγάλες αλλαγές γίνονται. Με... κυνηγά η βαλίτσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα