Οι Γκρίζοι Λύκοι σε τουρκόφιλο κόμμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟι Γκρίζοι Λύκοι σε τουρκόφιλο κόμμαΣάββατο, Απρίλιος 12, 2014 - 11:45

Το κόμμα των τουρκόφωνων (και τουρκόφρονων για πολλούς) της Θράκης DΕΒ (με το ψευδώνυμο «Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» - ΚΙΕΦ) ανακοίνωσε ότι κατέρχεται στις εκλογές του Μαΐου για το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στην αναγγελία της καθόδου -μεταξύ άλλων- διαβάζουμε: « Συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές του Μαΐου

για να δώσουμε ένα μήνυμα στην νοοτροπία και στις πολιτικές που δεν λαμβάνουν υπόψη τα δημοκρατικά αιτήματα της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης, που αγνοεί τις προσδοκίες της, που κλείνει τα μάτια στα δίκαια αιτήματά της, που παραβλέπει μια ολόκληρη κοινωνία.


Στους συνδυασμούς του τουρκόφωνου κόμματος θα συμπεριληφθούν και μέλη των εν Ελλάδι Γκρίζων Λύκων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα. Πρόεδρος του DEB είναι ο Μουσταφά Αλί Τσαβούς, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει: «Μια μέρα αυτοί που αγνοούν εμάς, αυτοί που αγνοούν το μεγάλο τουρκικό έθνος, θα διαψευσθούν. Εμείς στεκόμαστε ορθοί και ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα. Ζούμε στη Δυτική Θράκη ως Τούρκοι και Τούρκοι θα μείνουμε!» Και για όσους δεν το γνωρίζουν, το κόμμα των τουρκόφρονων είναι αυτό που «εφηύρε» τη σημαία της «αυτόνομης Δυτικής Θράκης».


Ο πρόεδρος του DEB «οργώνει» τη Θράκη και οι εμπρηστικές ομιλίες του είναι σε ημερήσια διάταξη. Στην πλατεία του χωριού Λύκειο κάλεσε σε «ξεσηκωμό» το ακροατήριό του: «Στο θέμα της επίλυσης αυτών των αδικιών κανένα κόμμα στην Ελλάδα δεν μας προσέγγισε με ειλικρίνεια. Για πολλά χρόνια ελπίζαμε στον καιρό των εκλογών, αλλά οι ελπίδες μας γρήγορα σβήστηκαν. Συνεχώς μας εξαπατούσαν. Για να ειπωθεί ένα “φτάνει” σε αυτή την κατάσταση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μία επιλογή και οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης να συναντηθούν σε ένα σημείο και να δείξουν την αντίδρασή τους. Το κόμμα DEB είναι το σπίτι κάθε Δυτικοθρακιώτη και σας καλώ να στηρίξετε το σπίτι σας».


Η κάθοδος του DEB στις εκλογές έχει τις ευλογίες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει μετεξελιχθεί σε «κράτος εν κράτει».

Keywords
Τυχαία Θέματα