Οι Αγγλοι έχουν βάλει στόχo τον Πρίγιοβιτς

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟι Αγγλοι έχουν βάλει στόχo τον ΠρίγιοβιτςΠέμπτη, Δεκέμβριος 28, 2017 - 21:22

Οι Σειρήνες συνεχίζουν να ηχούν για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σέρβο επιθετικό να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ δίνουν και παίρνουν, όπως επίσης κι αυτά για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Είναι δεδομένο πως σε περίπτωση πώλησης του Πρίγιοβιτς θα ακολουθήσει... ντόμινο εξελίξεων, καθώς τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιριστή που θα στελεχώσει τη γραμμή κρούσης.

Χθεσινά δημοσιεύματα από την Κύπρο πήγαν ένα βήμα παραπέρα τις αναφορές για ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων (Χάντερσφιλντ, Εβερτον, Μπράιτον), τονίζοντας πως ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν θέλει τον 27χρονο φορ των «ασπρόμαυρων» στη Λιντς.

Παράλληλα, ακόμα ένα όνομα ήρθε να προστεθεί στους πιθανούς αντικαταστάτες του Πρίγιοβιτς και είναι αυτό του 22χρονου Αργεντινού της Ράσινγκ Κλουμπ Πάμπλο Μασιμιλιάνο Κουάδρα. Μάλιστα, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» φέρεται ότι έχουν κάνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές με την πλευρά του αργεντίνικου συλλόγου.

Στο μεταξύ, όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, ρωσική ιστοσελίδα ανέφερε χθες πως οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Σαχτάρ για τον 31χρονο Βραζιλιάνο Μάρσιο Αζεβέδο, που είναι εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων, ναυάγησαν. Ωστόσο, από την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» διέψευσαν το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τονίζοντας πως οι προσπάθειες για να ντυθεί ο παίκτης στα ασπρόμαυρα συνεχίζονται.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα