ΚΟΡΡΕΣ: Άρωμα επιτυχίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚΟΡΡΕΣ: Άρωμα επιτυχίαςΠέμπτη, Δεκέμβριος 28, 2017 - 19:38

❱❱ Η εταιρία καλλυντικών ΚΟΡΡΕΣ επεκτείνεται στις διεθνείς αγορές, με Morgan Stanley και Profex να συμμετέχουν στη μετοχική σύνθεσή της

Ανοίγει «πανιά» στην παγκόσμια αγορά η ελληνική εταιρία ΚΟΡΡΕΣ, έπειτα από τη συμφωνία να συμμετάσχουν στη μετοχική σύνθεσή της η Morgan Stanley (μέσω της North Haven Private

Equity Asia IV) και η Profex, η οποία ανήκει στον Παύλο Κοντομίχαλο και δραστηριοποιείται στον τομέα των καλλυντικών στην Κίνα.

Με βάση τη συμφωνία που ανακοινώθηκε, η οικογένεια Κoρρέ διατηρεί το management και το 30% του μετοχικού κεφαλαίου και το υπόλοιπο 70% μοιράζεται στους νέους επενδυτές. «Στόχος της συμφωνίας με τη Morgan Stanley και την εταιρία Profex είναι η επέκταση στις διεθνείς αγορές και η εδραίωση της μάρκας παγκοσμίως, πέρα από την Ευρώπη, τη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική, όπου έχουμε ήδη θέσει τις βάσεις μίας επιτυχημένης αναπτυξιακής πορείας. Οι αξίες και η φιλοσοφία της ΚΟΡΡΕΣ παραμένουν ίδιες, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στα ελληνικά βότανα, στο δίκτυο συνεργασιών με καλλιεργητές, στην προϊοντική καινοτομία, στην επιστημονική έρευνα, στις εκχυλίσεις - όλα όσα εκφράζουν την καρδιά της μάρκας παραμένουν αναλλοίωτα» δήλωσε σχετικά ο ιδρυτής της εταιρίας Γιώργος Κορρές.

Η Profex διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εδραιωμένων brands στην κινεζική αγορά και πλέον θα προσφέρει στο κοινό της Κίνας τη δυνατότητα να γνωρίσει τα φυσικά, καινοτομικά και αποτελεσματικά προϊόντα της ελληνικής μάρκας. Βέβαια, η ολοκλήρωση της συμφωνίας τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης των συνεργαζόμενων με την ΚΟΡΡΕΣ τραπεζών. Σημειώνεται ότι το Εργαστήριο Κορρές με την πολυπληθή επιστημονική ομάδα, η Μονάδα Εκχυλίσεως, η Μονάδα Παραγωγής και Συσκευασίας αλλά και η Μονάδα Παραγωγής θα συνεχίσουν να λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του ομίλου Κορρές στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα