Εικόνα διάλυσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕικόνα διάλυσηςΠέμπτη, Δεκέμβριος 28, 2017 - 21:17

Προσφυγή και από τον Χουλτ για 360.000 ευρώ, την ώρα που ο ΠΑΟ διέκοψε τον δανεισμό του Σιλά

Τραβάει στα άκρα το σχοινί με τον Παναθηναϊκό ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός αριστερός μπακ κατέθεσε χθες το πρωί προσφυγή διεκδικώντας 360.000 ευρώ και την ελευθερία του από το «Τριφύλλι»!

Οι «πράσινοι», προκειμένου να μη χάσουν ως ελεύθερο τον παίκτη και για να του διώξουν τις σκέψεις φυγής, του κατέβαλαν το υπόλοιπο

(70.000 ευρώ) που του όφειλαν από τη δόση του Οκτωβρίου. Ωστόσο ο 27χρονος δύσκολα θα αποσύρει την προσφυγή του.

Αλλωστε ο λόγος που προέβη σε αυτήν την ενέργεια δεν ήταν για την εξασφάλιση των δεδουλευμένων, αλλά για να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα. Εξάλλου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χουλτ έχει δεχτεί οικονομικά συμφέρουσες προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού, που δεν προτίθενται όμως να πληρώσουν τον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσουν. Κρούσεις έχει και από ομάδες του εσωτερικού, όπως, για παράδειγμα, από τον ΠΑΟΚ. Μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία του από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων. Απών ήταν και ο Γιακούμπα Σιλά. Ο διεθνής με το Μάλι μέσος θα αποχωρήσει από το «Τριφύλλι», καθώς οι «πράσινοι» αποφάσισαν να διακόψουν πρόωρα τον δανεισμό του από τη Ρεν.

Κι αυτό διότι το συμβόλαιό του ανερχόταν στα 350.000 ευρώ! Ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο ήταν η τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την οποία φόρεσε συνολικά 11 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Κανονικά το «παρών» στο Κορωπί έδωσε ο Οσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κουνήσει μαντίλι και να επιστρέψει στην Τζένοα.

Από κει και πέρα, το Fotbollskanalen υποστήριζε ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενδιαφέρονται για τον ψηλόσωμο Σουηδό επιθετικό Μίκαελ Μπόμαν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Γκέτεμποργκ.

Ο 29χρονος, που είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των «πρασίνων», έχει ύψος 1,88 μ. και στο παρελθόν είχε περάσει από τις Φάλκενμπεργκ και Χάλμσταντ. Την περασμένη σεζόν σημείωσε 12 γκολ σε 39 παιχνίδια με την Γκέτεμποργκ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα