«Ο Τραμπ έκανε sex δύο λεπτά το πολύ»

ΚΟΣΜΟΣ«Ο Τραμπ έκανε sex δύο λεπτά το πολύ»Τετάρτη, Αύγουστος 29, 2018 - 16:45

❱❱ Το σεξ με τον Ντόναλντ Τραμπ διήρκεσε το πολύ δύο λεπτά, ισχυρίζεται η Στόρμι Ντάνιελς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Vogue»

Η πρώην πορνοστάρ υποστηρίζει ότι πλέον ζει σαν καταζητούμενη και ότι, για να αντιμετωπίσει τις απειλές για τη ζωή της που δέχεται, αναγκάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες.

Οταν η δημοσιογράφος της «Vogue» Εϊμι Τσόζικ τής ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες για τη φερόμενη ερωτική συνεύρεση με τον Τραμπ το 2006, στο ξενοδοχείο «Lake Tahoe», έπειτα από τουρνουά γκολφ, η απάντησή της την εξέπληξε. «Πόσες λεπτομέρειες μπορείς πραγματικά να πεις για δύο λεπτά;» απάντησε η Ντάνιελς. «Δύο λεπτά;» ρώτησε η δημοσιογράφος. «Ισως, αν είμαι γενναιόδωρη» απάντησε η Ντάνιελς.

Στριπτίζ

Η πρώην πορνοστάρ υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της, καθώς άγνωστοι αφήνουν γραπτά απειλητικά μηνύματα ή «δώρα» με περίεργες ουσίες στα κλαμπ όπου κάνει στριπτίζ ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει. «Μια δυο φορές μάς κυνήγησαν με αυτοκίνητα» λέει, προσθέτοντας ότι έχει προσλάβει τρεις σωματοφύλακες που αποκαλεί «Δράκους».

Είπε, μάλιστα, ότι η επτάχρονη κόρη της, που αναγκάστηκε να την πάρει από το σχολείο όταν κάποιος προσπάθησε να τη φωτογραφίσει, γνωρίζει ότι έβγαινε με τον Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα