Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό στη Ρόδο

19:20 5/9/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό στη ΡόδοΤετάρτη, Σεπτέμβριος 5, 2018 - 19:19

❱❱ Επίσημος καλεσμένος τον ερχόμενο μήνα σε διεθνές φόρουμ

Υψηλές αφίξεις αναμένονται τον ερχόμενο μήνα στη Ρόδο, καθώς ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους του διεθνούς περιφερειακού φόρουμ με τίτλο «Κοινωνίες σε κίνηση: Ανάπτυξη μέσω του αθλητισμού»», μαζί με μια σειρά αρχηγών κρατών, θα είναι και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

Στο φόρουμ, το οποίο διοργανώνεται στις 18 Οκτωβρίου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,

σε συνεργασία με τον μη κυβερνητικό οργανισμό «Peace and Sport», θα συμμετάσχουν διεθνούς κύρους προσωπικότητες του αθλητισμού και του πολιτισμού, όπως ολυμπιονίκες και μέλη ολυμπιακών επιτροπών.

Υπολογίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι στο φόρουμ θα βρεθούν τουλάχιστον 350 άτομα, ενώ μεταξύ εκείνων που έχουν απαντήσει θετικά για τη συμμετοχή τους είναι ο πρίγκιπας του Μονακό. Οι υπεύθυνοι του φόρουμ έχουν ανακοινώσει και το πρόγραμμα τόσο των ομιλιών όσο και των εκδηλώσεων που θα παρακολουθήσουν οι υψηλοί προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται ξενάγηση στο αρχαίο στάδιο της Ρόδου.

Τον περασμένο Μάιο

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που θα επισκεφτεί τη χώρα μας ο Αλβέρτος. Η προηγούμενη ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν βρέθηκε ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν στο ΟΑΚΑ τον τελικό του Champions League μπάσκετ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Μονακό. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη στιγμή, αφού είναι ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του πριγκιπάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα