Εικοσάλεπτο θρίλερ!

17:44 5/9/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΕικοσάλεπτο θρίλερ!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 5, 2018 - 17:43

❱❱ Στο χειρουργείο αγοράκι δύο ετών που κατάπιε κέρμα και σκάλωσε στον οισοφάγο του

Ωρες αγωνίας έζησαν οι γονείς ενός 2χρονου αγοριού στην Κρήτη, το οποίο -άγνωστο μέχρι στιγμής πώς- κατάπιε ένα κέρμα των 20 λεπτών, το οποίο σφήνωσε στον οισοφάγο του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Το καλό ήταν πως οι γονείς του μικρού παιδιού αντιλήφθηκαν γρήγορα πως κάτι σοβαρό συνέβαινε και, χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, το μετέφεραν στα επείγοντα

περιστατικά του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Εκεί, αφού πρώτα οι γιατροί υπέβαλαν το παιδί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, αποφάσισαν πως έπρεπε να μπει αμέσως στο χειρουργείο.

Η επέμβαση

Στην ακτινογραφία, που τη δημοσίευσε το ekriti.gr, φαίνεται ξεκάθαρα το σημείο του οισοφάγου στο οποίο είχε κολλήσει το κέρμα, το οποίο έγινε η αιτία να ζήσει όλην αυτήν την ταλαιπωρία το μικρό παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της λεπτής χειρουργικής επέμβασης, καθώς η έμπειρη ομάδα των ωτορινολαρυγγολόγων που ανέλαβαν το περιστατικό κατάφερε με επιτυχία να αφαιρέσει το κέρμα κι έτσι το παιδί νοσηλεύεται πλέον στην κλινική σε καλή κατάσταση.

Ολες αυτές τις ώρες στο πλευρό του βρίσκονταν οι γονείς του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί στον μικρό τους άγγελο. Οπως εξήγησαν, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χωρίς ωστόσο να αντιληφθούν εγκαίρως τι έκανε το μικρό και να προλάβουν το κακό.
Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά περιστατικό που συμβαίνει στην Κρήτη, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που έγινε γνωστό πως ένα μικρό κοριτσάκι είχε καταπιεί ένα μικρό μαρτυρικό από βάφτιση, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί και εκείνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα