Ο Πιτ φλερτάρει τη...

ΚΟΣΜΟΣΟ Πιτ φλερτάρει τη...Τετάρτη, Απρίλιος 12, 2017 - 20:27

Δυνατά φαίνεται ότι έχει ξαναμπεί στο «παιχνίδι» ο Μπραντ Πιτ, μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί, καθώς, σύμφωνα με τη «New York Post», φλερτάρει έντονα με τη Σιένα Μίλερ.

Είναι το δεύτερο φλερτ που τα αμερικανικά έντυπα αποδίδουν στον σταρ

του Χόλιγουντ, μετά τις φήμες για την Κέιτ Χάντσον.

Σε δείπνο

Το φλερτ άρχισε, σύμφωνα με την Page Six της «New York Post», κατά τη διάρκεια δείπνου που διοργάνωσε η εταιρία παραγωγής του Πιτ, Plan B, μετά την πρεμιέρα της ταινίας «The lost city of Z».

Η Σιένα Μίλερ, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία που περιγράφει τη ζωή του εξερευνητή του Αμαζονίου Πέρσιβαλ Φόσετ, και ο Πιτ συναντήθηκαν σε εστιατόριο, δίπλα από το θέατρο του Λος Αντζελες, όπου προβλήθηκε η ταινία.

Μαζί τους ήταν φίλοι και συντελεστές της ταινίας, οι οποίοι, σύμφωνα με πηγή από τον κύκλο της Μίλερ, ανέρχονταν σε 25.

Οι παρευρισκόμενοι, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, παρατήρησαν ότι οι δύο ηθοποιοί «φλέρταραν έντονα».

«Συνομιλούσαν όλη τη νύχτα και φαινόταν ότι διασκέδαζαν πολύ ο ένας με την παρέα του άλλου» ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Ο Πιτ φαινόταν «εξαιρετικά ευδιάθετος, όπως δεν ήταν εδώ και αρκετό καιρό» υποστήριξε άλλη πηγή της εφημερίδας.

Πρόσφατα, τα αμερικανικά μέσα είχαν αναφέρει ότι ο Πιτ «έπαιζε» με την Κέιτ Χάντσον, ωστόσο ο κύκλος του ηθοποιού το είχε διαψεύσει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα