KORIOPOLIS: Νέοι διάλογοι για στήσιμο παιχνιδιών!

ΑΘΛΗΤΙΚΑKORIOPOLIS: Νέοι διάλογοι για στήσιμο παιχνιδιών! Τετάρτη, Απρίλιος 12, 2017 - 19:50

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Η «ΔΙΚΗ στον Σκάι» έφερε στη δημοσιότητα έναν νέο αποκαλυπτικό διάλογο που περιλαμβάνεται σε ένα από τα πέντε χαμένα CD του Koriopolis, τα οποία τέθηκαν πλέον υπόψιν του δικαστηρίου, και δίνει μια διαφορετική διάσταση για τον τρόπο με τον οποίο χειραγωγούνταν τα ματς στη Σούπερ Λίγκα.

Στον διάλογο, πρόεδρος ΠΑΕ προτείνει σε ιδιοκτήτη άλλης ΠΑΕ να τον βοηθήσει με τη διαιτησία, πείθοντας

παράλληλα πρόεδρο τρίτης ΠΑΕ να δωροδοκήσει δυο τρεις ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.

Η εξέλιξη

Μάλιστα, ο πρόεδρος της πρώτης ΠΑΕ φαίνεται να γνωρίζει την εξέλιξη που θα έχουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια, σε σημείο τέτοιο που να προβλέπει αν θα μπορεί να δώσει η ομάδα του ιδιοκτήτη της άλλης ΠΑΕ το ματς σε τρίτη ομάδα. Στη νόμιμη καταγραφή στις 16/02/2011, ώρα 19.38, ακούγεται η συνομιλία του προέδρου Α με τον ιδιοκτήτη ΠΑΕ Δ:

«Δ: Μπορείς σε παρακαλώ να δεις τι θα κάνουμε με το αυριανό παιχνίδι του Σαββάτου, να τον βοηθήσουμε λιγάκι, μην έχουμε κανένα στραπάτσο;

Α: Εγώ να ξέρεις μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, θα μιλήσω μαζί του, το υποσχέθηκα στον Γ και θέλω να δω τι γίνεται. Γιατί μέσα στις προοπτικές είναι και ο Π. Πώς θα γίνει τώρα η δουλειά;

Ο Β δεν μπορεί να σε βοηθήσει μέσω (ακατάληπτο) Μπ. Ξέχασέ το. Μπορεί να σε βοηθήσει με κάνα δυο τρία παιδιά. Μόνο έτσι.

Δ: Αυτό δεν μπορεί να κάνει, ρε παιδί μου; Να κάνει έστω αυτό».

KORIOPOLISΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα