Ο Παυλόπουλος από το Ωνάσειο στα βαφτίσια των εγγονών του!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΟ Παυλόπουλος από το Ωνάσειο στα βαφτίσια των εγγονών του!Πέμπτη, Μάιος 24, 2018 - 17:13

❱❱ Παρά την καρδιολογική επέμβαση, θα βρεθεί στην Καλαμπάκα για να δει τα αγγελούδια του γιου του να μπαίνουν στην κολυμβήθρα

Απο τη
Βίβιαν Μπενέκου

Αεικίνητος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (στον οποίο να ευχηθούμε σιδερένιος), αφού με το που πήρε εξιτήριο

από το Ωνάσειο «βουρ» για τα βαφτίσια των δίδυμων εγγονών του.

Η βάπτιση των κοριτσιών, που γίνονται ενός έτους τον Αύγουστο, θα τελεστεί το Σάββατο στην Καλαμπάκα.

Το πρόγραμμά του διόλου δεν κατάφερε να το χαλάσει η καρδιολογική επέμβαση (τοποθέτηση stent) στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Εμεινε μόνο ένα βράδυ για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, και ύστερα ξανά «φουλ οι μηχανές». Αλλωστε πώς θα μπορούσε να αντισταθεί ο Πρόεδρος στις συνολικά επτά εγγονούλες που έχει και περίμεναν τον παππού να πάει σπίτι;
Τα μωρά που θα μπουν στην κολυμβήθρα είναι κόρες του γιου του Βασίλη Παυλόπουλου, που έχει ακόμη ένα μεγαλύτερο κοριτσάκι. Μετά τα βαφτίσια, που θα γίνουν σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ο Πρόεδρος θα πάει στο Λασίθι και τη Δευτέρα θα μεταβεί στην Κυπαρισσία.

Με λίγα λόγια, αν και οι γιατροί συνέστησαν λίγη προσοχή και ξεκούραση, ο Πρόεδρος δεν καταλαβαίνει τίποτε.

Εκτός από τα καθήκοντά του έχει και «επτά θηλυκούς λόγους» για να είναι τόσο δυνατός.

Η ευχή των... κομμωτηρίων

❱❱Αυτή η ευχή του Αλέξη Τσίπρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα σας πω τι φέρνει στο μυαλό των γυναικών που επισκέπτονται κομμωτήρια.
Με αφορμή, λοιπόν, την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη βίλα που αγόρασε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε χθες επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κλείνοντας τον καταιγιστικό λόγο του με τη φράση «...με τις υγείες σας»! Εκεί, λοιπόν, που τελειώνει το λούσιμο στο κομμωτήριο το «λαϊκό κορίτσι» που εργάζεται ανάμεσα σε βαφές και ψαλίδια έρχεται και σου εύχεται «με τις... υγείες σας», χωρίς φυσικά να καταλαβαίνει κανείς πού κολλάει η ευχή... Το ίδιο έκανε και ο πρωθυπουργός στην πολύ σπουδαία κοινοβουλευτική και «ολιστική συζήτηση» για τη «μεταπρογραμματική» εποπτεία. Πλάκα μάς κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεκάθαρα!

«Κεραυνοί» από Παπακώστα

❱❱«Γελοίος δεν γίνεται κάποιος με τις ιδιότητες που έχει, αλλά με αυτές που προσποιείται ότι έχει. Η αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ. προκάλεσε τη συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία και πρότεινε... ποινικοποίηση της πολιτικής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εισέφερε... σκανδαλολογία και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι μοιραίοι και άβουλοι». Με αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε εναντίον της Φώφης Γεννηματά και του Κυριάκου Μητσοτάκη η επικεφαλής του ΝΕΟ Κατερίνα Παπακώστα. Εκείνη αντιπρότεινε τη δημιουργία ενός εθνικού σχεδίου δράσης μετά την τυπική έξοδο από τα Μνημόνια, στο οποίο θα δεσμευτούν άπαντες να εφαρμοστεί την επόμενη δεκαετία με θρησκευτική ευλάβεια. Η Κατερίνα χαρακτήρισε δε παρακμιακή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

Συνάντηση με τους εμπόρους

❱❱Στα γραφεία της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και με τον πρόεδρο Βασίλη Κορκίδη είχε συνάντηση χθες ο Βασίλης Κικίλιας.
«Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και απασχολούν χιλιάδες εργαζομένους. Οι έμποροι αγωνίζονται να κρατηθούν όρθιοι μέσα στην κρίση, ενώ η παρούσα κυβέρνηση, αντί να τους επιβραβεύει, τους τιμωρεί» είπε ο Βασίλης, δηλώνοντας μάλιστα ότι η Ν.Δ. θα ξαναφτιάξει τη μεσαία τάξη της χώρας.

(!)

Στη γενέτειρα Καραμανλή έγινε η 13η Μαθητιάδα, με τη συμμετοχή εκατοντάδων ομογενών μαθητών από όλον τον κόσμο. Η Πρώτη Σερρών γέμισε παιδιά. Αλλά όχι μόνο, αφού εκεί ήταν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τους ανθρώπους του, στηρίζοντας τους μαθητές που γνωρίζουν τη χώρα των παππούδων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα