Ντύθηκε... νυφούλα ο Σταρόβας

SHOWBIZΔημήτρη Σταρόβα, νύφη όχι, αλλά γαμπρός γιατί όχι;Ντύθηκε... νυφούλα ο ΣταρόβαςΠέμπτη, Μάιος 24, 2018 - 15:03

❱❱ Ο καλλιτέχνηςφωτογραφήθηκε για την παράσταση «Εκκλησιάζουσες», που θα περιοδεύσει το καλοκαίρι

Ο Δημήτρης Σταρόβας ντύθηκε... νυφούλα! Ο γνωστός μουσικός, παρουσιαστής, εσχάτως δε και ηθοποιός φόρεσε νυφικό για τις ανάγκες της φωτογράφισης της παράστασης «Εκκλησιάζουσες», σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, με την οποία θα περιοδεύσει το καλοκαίρι.

Για

χάρη της αριστοφανικής κωμωδίας, και γενικότερα της τέχνης, λοιπόν, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δέχτηκε να φορέσει μια αέρινη, αραχνοΰφαντη και ριχτή -για να κρύβει τυχόν ατέλειες- νυφική δημιουργία, που αφήνει ωστόσο το... δασύτριχο «ντεκολτέ» του ακάλυπτο!



Ο πληθωρικός και ταλαντούχος Σταρόβας πόζαρε στον φακό ντυμένος νύφη χωρίς ίχνος κόμπλεξ, αλλά με πολύ χιούμορ και λιγάκι βαριεστημένο ύφος, δείχνοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο ότι δεν του πολυαρέσει η ιδέα του γάμου -πολύ περισσότερο δε- υπό αυτές τις συνθήκες!

Να θυμίσουμε ότι με τη σύντροφό του Αννα Σταθάκη, με την οποία δηλώνει φουλ ερωτευμένος και ευτυχισμένος, είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2016, ενώ συγκατοικούν τους τελευταίους μήνες στα νότια προάστια. Οπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο μουσικός, στο πρόσωπο της όμορφης γυμνάστριας έχει βρει το άλλο του μισό. Οπότε, Δημήτρη Σταρόβα, νύφη όχι, αλλά γαμπρός γιατί όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα