Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι διατηρεί τα κιλά που έχασε στο Survivor!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor 2018, έχασε περίπου 10 κιλά. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, κατάφερε να μην παρασυρθεί λόγω της πείνας που πέρασε και να διατηρήσει το βάρος της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You, αποκάλυψε τι κάνει, έτσι ώστε να μείνει σταθερή στα κιλά της. «Έχασα, περίπου 10 κιλά. Έχω διατηρήσει το βάρος μου, κάνω διατροφή.

Φροντίζω να έχω τα σωστά ποσοστά λίπους. Προσέχω χωρίς εμμονές. Έχω πάντα μαζί μου σπιτικό φαγητό. Δίνω έμφαση στο πρωινό. Τώρα κάνω πάλι γυμναστική, τζόκινγκ, αερόβια άσκηση, τένις, όταν έχω χρόνο…Ναι με προσέχω και με φροντίζω περισσότερο από ποτέ. Οι παρέες, οι φίλοι μου, ο χρόνος που τους αφιερώνω είναι πλέον επιλογή και μάλιστα ουσιαστική», εξομολογήθηκε.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως εάν γύριζε τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζε κάτι: «Όλα όσα γίνονται κάτι σου μαθαίνουν», ενώ χαρακτήρισε την πορεία της στον χώρο, ως: «Γεμάτη, πικάντικη, αλλά και λίγο γλυκιά. Πάντως όχι αδιάφορη»!

Διαβάστε ακόμη:

«Καρφί» για τη Βάνα Μπάρμπα: «Γιατί εκείνη παρεξηγήθηκε όταν είχα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα