Ο Ντόναλντ Τραμπ θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του

19:15 8/7/2020 - Πηγή: Espresso

O Ντόναλντ Τραμπ υπέστη κακοποίηση ως παιδί στα χέρια του πατέρα του, ο οποίος του προκάλεσε «τρόμο που θα τον τραυμάτιζε για μια ζωή». Ο ισχυρισμός αυτός προέρχεται από τα εκρηκτικά απομνημονεύματα της ανιψιάς του Αμερικανού προέδρου, τη Μέρι Τραμπ, ο οίκος της οποίας είναι σαφές ότι έχει αρχίσει να διαρρέει υλικό προκειμένου το βιβλίο της, που θα κυκλοφορήσει εντός του καλοκαιριού, να γίνει ανάρπαστο.

Η συγγραφέας αναφέρει ότι η αγάπη δεν σήμαινε τίποτα για τον Φρεντ Τραμπ των πρεσβύτερο και ότι αυτό που απαιτούσε απ’ όλους ήταν η υπακοή. Η μητέρα του Αμερικανού

προέδρου, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, αρρώστησε πολύ όταν αυτός ήταν δύο ετών, αφήνοντάς τον έτσι «απολύτως εξαρτώμενο από έναν κηδεμόνα (τον πατέρα του) που του προκαλούσε τρόμο».

Στερήσεις

Και επειδή ο εθισμένος με τη δουλειά πατέρας του τον παραμελούσε, η Μέρι υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος «υπέστη στερήσεις που θα τον σημαδεύουν για μια ζωή». Αποκαλύπτεται επίσης ότι στο πίσω μέρος του βιβλίου με τίτλο «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» θα γράφει: «Σήμερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σε μεγάλο βαθμό όπως ήταν στην ηλικία των τριών: ανίκανος να ωριμάσει, να μάθει, να εξελιχθεί, ανήμπορος να διαχειριστεί τα αισθήματα, να μετριάσει τις αντιδράσεις του ή να επεξεργαστεί και να συνθέσει πληροφορίες». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το βιβλίο δύο εβδομάδες νωρίτερα, δηλαδή στις 14 Ιουλίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα