Ο Μένιος φεύγει, ο Κοκλώνης έρχεται!

SHOWBIZΟ Μένιος φεύγει, ο Κοκλώνης έρχεται! Τετάρτη, Μάιος 23, 2018 - 13:32

❱❱ Οργιάζουν οι φήμες ότι ο Mr Travel «εκθρονίζει» τον Μένιο από το epsilon

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Νίκο Κοκλώνη να «εκθρονίζει» τον Μένιο Φουρθιώτη από το epsilon! Ο άλλοτε κραταιός άντρας του καναλιού και παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» δεν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο πόστο του και τη θέση του παίρνει ο Νίκος Κοκλώνης!

Ο τελευταίος θα παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο στην ώρα των

«Αποκαλυπτικών» μια νέα lifestyle εκπομπή, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Mr Travel θα μεταφέρει στο κανάλι, που αναμορφώνεται μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, και την ταξιδιωτική εκπομπή του «Celebrity travel», η οποία φέτος προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Την ίδια ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος έχει αντιληφθεί ότι οι μέρες του στο κανάλι όπου άλλοτε «έλυνε κι έδενε» είναι πλέον μετρημένες, συζητά με κανάλι τοπικής εμβέλειας, που μπορεί να γίνει πανελλαδικής μέσω διαδικτύου, να... μετακομίσει εκεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος της εκπομπής της Κυριακής ο παρουσιαστής των «Αποκαλυπτικών» ευχαρίστησε την ομάδα του για τη στήριξη που του παρέχει, αλλά με υπονοούμενα και μισόλογα «τα έβαλε» με τη διοίκηση του καναλιού, που, όπως πιστεύει, δεν τον στηρίζει... Παραπονέθηκε ότι δεν προβάλλονται τρέιλερ της εκπομπής του στη διάρκεια της εβδομάδας, δεν του κανονίζουν από το γραφείο Τύπου συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά και lifestyle περιοδικά ως είθισται, με αποτέλεσμα τα νούμερα της εκπομπής του να παρουσιάζουν σημαντική κάμψη και εκπομπή ίδιου περιεχομένου, η οποία προβάλλεται την ίδια ώρα σε αντίπαλο κανάλι, να τον περνά σε τηλεθέαση.

Δικαστικές διαμάχες

Η στάση του καναλιού, λοιπόν, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Μένιος έχει μπει στη δίνη του κυκλώνα εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του σε διάφορες δικαστικές διαμάχες -θυμίζουμε αυτή με την Τζούλια Αλεξανδράτου, που παίρνει τη μία αναβολή μετά την άλλη, τις ανεξόφλητες οφειλές του στην Εφορία, που υπερβαίνουν τα 150.000 ευρώ αλλά και τη μήνυση που εκκρεμεί σε βάρος του για την υπεξαίρεση μιας υπερπολυτελούς BMW και ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τον ραδιοφωνικό σταθμό Party FM- έχουν... θολώσει την εικόνα του.
Βλέπετε, όταν πέρυσι συζητούσε με μεγάλο ιδιωτικό κανάλι για να μεταφέρει εκεί την εκπομπή του οι απαιτήσεις του ήταν τέτοιες, που οδήγησαν τη συμφωνία στα βράχια. Αμ, έχει ο καιρός γυρίσματα, Μένιο μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα