Ο Μανιάτης οδεύει προς την «έξοδο»

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Μανιάτης οδεύει προς την «έξοδο»Τρίτη, Ιανουάριος 26, 2016 - 18:48

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ

Ο Σάσα Ζντιέλαρ ωθεί προς την έξοδο τον Γιάννη Μανιάτη. Οπως φάνηκε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη στο πρωτάθλημα, όπου ο Σέρβος αμυντικός μέσος ήταν (σχεδόν) αλάνθαστος,

μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Σίλβα πιστεύει πολύ, όπως έχει δηλώσει και δημόσια, στις δυνατότητές του και αναμένεται να του δώσει σταδιακά περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Απαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να αξιοποιηθεί και να μη «χαθεί» ο 20χρονος διεθνής (με την Κ-21 της Σερβίας) μέσος, που ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων. Ολα αυτά, και με δεδομένο ότι υπάρχουν στο ρόστερ άλλοι τέσσερις ποιοτικοί μέσοι (Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης), αναγκάζουν τον Μανιάτη να εξετάσει τις προτάσεις που έχει, προκειμένου να πάει σε κάποια ομάδα που θα αγωνίζεται περισσότερο χρόνο.

Πληροφορίες από την Κύπρο ανέφεραν ότι ο εκ των αρχηγών του πειραϊκού συλλόγου δέχεται πιέσεις από τον ΑΠΟΕΛ. Ολα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, όπως και με τον μέλλον του Αλφρεντ Φινμπόγκασον.
Ο Ισλανδός φορ έχει πάρει άδεια από τους Πειραιώτες (και, φυσικά, από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου ανήκει) και είναι στο εξωτερικό για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από κει και πέρα, το τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής Tyksports ανέφερε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδος κατέθεσαν επίσημη πρόταση για τον αριστερό μπακ της Σαν Λορέντσο, Εμάνουελ Μας, ενώ ισραηλινά ΜΜΕ υποστήριζαν πως ενδιαφέρονται για τον επιθετικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Εντέν Μπεν Μπασάτ. Τίποταόμως δεν επιβεβαιωνόταν.

Στο μεταξύ, Ολυμπιακός και UNICEF ανανέωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους, με στόχο να εμβολιαστούν ακόμα περισσότερα παιδιά μέσω της εκστρατείας «100% Campaign».


ΧΑΡΗΣ ΔΑΝΤΣΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα