Reality με καλόγριες

ΚΟΣΜΟΣReality με καλόγριεςΤρίτη, Ιανουάριος 26, 2016 - 17:43

Ο τηλεοπτικός σταθμός Quatro μπαίνει στα άδυτα τριών μοναστηριών και θα καταγράφει τη ζωή υποψήφιων μοναχών

«Θέλω να γίνω μοναχή» είναι ο τίτλος νέου ριάλιτι σόου στην Ισπανία, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθήσουν τις ζωές πέντε νεαρών γυναικών που θέλουν να αφιερώσουν τη ζωή τους στον Θεό, μπαίνοντας σε διαφορετικά μοναστήρια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Το σόου, που θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό

Quatro, θα επιτρέψει στο κοινό να μπει στα άδυτα των μοναστηριών και να παρακολουθήσει την καθημερινότητα των γυναικών, καθώς αυτές προετοιμάζονται για να γίνουν καλόγριες. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να αποχωριστούν όλες τις ανέσεις και τις πολυτέλειες του σύγχρονου τρόπου ζωής, όπως η τεχνολογία, προκειμένου να δώσουν όρκους υπακοής, αγνότητας και ταπεινότητας.

Οι νεαρές γυναίκες θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στις καθημερινές εργασίες των τριών μοναστηριών, που βρίσκονται σε Μαδρίτη, Γρανάδα και Αλικάντε, και στις διάφορες αποστολές τους, που μπορεί να περιλαμβάνουν εθελοντική εργασία σε βρεφονηπιακό κέντρο με 500 παιδιά, ιεραποστολικό ταξίδι στη ζούγκλα της Βολιβίας και άλλες πολλές δραστηριότητες. «Στο τέλος του κύκλου οι γυναίκες θα κληθούν να αποφασίσουν αν θέλουν τελικά να αφιερώσουν τις ζωές τους στον Θεό ή αν προτιμούν να ακολουθήσουν την πίστη τους ως απλοί πολίτες» αναφέρει η εταιρία παραγωγής του σόου Mediaset.

Εξαιρετική εμπειρία

Η εκπρόσωπος της μονής Santisimo Sacramento της Μαδρίτης, ενός εκ των μοναστηριών που θα προβληθούν στο πλαίσιο του σόου, δήλωσε στην ιστοσελίδα The Local ότι μέχρι στιγμής η εμπειρία είναι εξαιρετική, όμως της έχει απαγορευτεί ρητά από την εταιρία παραγωγής να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στα media.
Σύμφωνα πάντως με τον επικεφαλής της Mediaset Spain Μανουέλ Βιλανουέβα, σκοπός του προγράμματος είναι να ρίξει φως σε έναν «άγνωστο κόσμο» και ενδεχομένως να προσφέρει χείρα βοηθείας στα μοναστήρια, σε μια εποχή που όλο και λιγότερος κόσμος επιλέγει τον μοναχικό βίο.

Οι μοναχές που θα συμμετάσχουν στο σόου δεν είναι οι πρώτες που θα βγουν στην τηλεόραση. Πρώτη διδάξασα υπήρξε η αδερφή Κριστίνα, που κέρδισε το ιταλικό «The Voice» και εν συνεχεία κυκλοφόρησε το πρώτο της single «Like a virgin», ενώ στην ισπανική βερσιόν του talent show είχε συμμετάσχει ο πάτερ Ντάμιαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα