Μήνυση στο σύζυγο που πήρε κρυφά διαζύγιο λίγους μήνες μετά τον γάμο

ΚΟΣΜΟΣ Μήνυση στο σύζυγο που πήρε κρυφά διαζύγιο λίγους μήνες μετά τον γάμοΤρίτη, Ιανουάριος 26, 2016 - 17:29

Υπήρξαν παντρεμένοι 20 χρόνια, απέκτησαν έναν γιο κι έζησαν μια υπέροχη ζωή μεταξύ Νέας Υόρκης και Γαλλίας. Ή, τουλάχιστον, έτσι νόμιζε εκείνη. Γιατί εκείνος είχε πάρει κρυφά διαζύγιο από εκείνη μόλις μερικούς μήνες μετά τον γάμο τους, στην προσπάθειά

του να προστατεύσει την περιουσία του. Σήμερα, η 59χρονη Κριστίνα Κάρτα Βίλα μηνύει τον 90χρονο «σύζυγό» της Γκάμπριελ Βίλα προκειμένου να ακυρώσει το διαζύγιο, για το οποίο δεν ενημερώθηκε ποτέ, και να τον αποτρέψει από την πώληση ενός διαμερίσματός τους.

Οπως αποκαλύφθηκε, τέσσερις μήνες αφότου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Νέα Υόρκη, το 1994, ο Βίλα κανόνισε να εκδοθεί κρυφά το διαζύγιό του στη Δομινικανή Δημοκρατία, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ουδέποτε έζησε εκεί. Ο Βίλα προσέλαβε, μάλιστα, δικηγόρους για να εκπροσωπήσουν και τις δύο πλευρές. Η σύζυγός του ενημερώθηκε ότι ήταν «ζωντοχήρα», όταν έπεσε στα χέρια της ένα χαρτί από την εφορία για τον φόρο το σπιτιού τους στο Μανχάταν και διαπίστωσε ότι δεν αναφέρονταν πουθενά το όνομά της.

Η ίδια, πάντως, υποστηρίζει ότι το διαζύγιο δεν είναι νόμιμο ούτε καν στη Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς κανείς εκ των δυο συζύγων δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο, ενώ η αναγγελία του διαζυγίου τους δεν δημοσιεύτηκε σε καμία τοπική εφημερίδα, όπως απαιτεί η δομινικανή νομοθεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα