Ο Λιβιεράτος ζήτησε επίσημα τη συνεπιμέλεια των παιδιών

SHOWBIZΟ Λιβιεράτος ζήτησε επίσημα τη συνεπιμέλεια των παιδιών Παρασκευή, Ιανουάριος 22, 2016 - 13:35

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, μετά την απόφαση του τραγουδιστή να ζητήσει τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών που απέκτησε από τον γάμο του με το γνωστό μοντέλο.

Το τελευταίο επεισόδιο της ελληνικής υπόθεσης «Κράμερ εναντίον Κράμερ» αναμένεται να παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες με θεατές τη 15χρονη Νεφέλη και τη 13χρονη Δανάη. Ο Λάμπης Λιβιεράτος

ρίχνει λάδι στη φωτιά με νέες δηλώσεις του σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επιζητεί τη συνεπιμέλεια των δύο ανήλικων κοριτσιών, κάνοντας λόγο για ασυνεννοησία με τη 42χρονη πρώην σύζυγό του.

Συνέντευξη

«Οταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, είναι
λογικό να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Δόξα τω Θεώ να λες, που υπάρχουν κι αυτά και, ευτυχώς, εάν κάτι λειτουργεί ακόμα καλά σε αυτή τη χώρα, είναι η Δικαιοσύνη. Εμένα μόνο ένα πράγμα με ενδιαφέρει, να είναι καλά τα παιδιά μου» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στo περιοδικό «Down Town», απαντώντας έμμεσα σε δηλώσεις της Αδάμ.

Εκείνη, χρησιμοποιώντας «σκληρή» γλώσσα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι «δύο άνθρωποι οδηγούνται στα δικαστήρια για να διαπιστωθεί αν ο ένας από τους δύο δεν έχει τηρήσει τη συμφωνία τους.

Επομένως, αν τελικά αυτό γίνει, θα είναι επειδή κάποιος από τους δύο κατηγορεί τον άλλον ότι δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του», αφήνοντας υπονοούμενα για οικονομική ασυνέπεια από πλευράς του πρώην συζύγου της.

Οταν ο Λιβιεράτος, στην ίδια συνέντευξη, ρωτήθηκε για τα χρήματα που πρέπει να δίνει στη μητέρα των παιδιών του, απέφυγε να αποκαλύψει το ακριβές ποσό, αναφέροντας ότι η σχέση ενός γονιού με το παιδί του δεν είναι μόνο ένα πορτοφόλι.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι τους δίνω ό,τι μου αναλογεί. Οφείλεις όσο τα παιδιά σου είναι ανήλικα, αλλά και μετά, να τα βοηθάς όσο μπορείς, με όλους τους τρόπους. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαι δίπλα τους και φροντίζω να μην τους λείψει τίποτα» σχολίασε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα