Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016Παρασκευή, Ιανουάριος 22, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε πιο καλά τον χρόνο σας και παράλληλα δώστε βάση και στα «θέλω» των άλλων. Αναθεωρήστε τακτικές που ακολουθούσατε έως τώρα, γιατί το απαιτούν τα νέα δεδομένα. Για να σας εμπιστευθούν, πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός από το να παίρνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολουθήστε την καρδιά σας χωρίς να αδιαφορείτε για τη φωνή της λογικής. Χρησιμοποιήστε διπλωματία και

όχι αυταρχισμό, για να πείσετε τους άλλους για αυτά που θέλετε. Μελετήστε λεπτομερώς κάποια πρόταση που θα σας γίνει, προτού την αποδεχτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διορθώστε τα κακώς κείμενα, για να απολαύσετε τις μέρες που έρχονται. Ενεργήστε με ηρεμία, ακόμη και αν πιέζεστε, αποφεύγοντας τις πολλές και περιττές υποχωρήσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλή η χαλαρότητα αλλά γίνεται επικίνδυνη, αν είναι σε υπερβολικό βαθμό. Βάλτε φρένο στην παρορμητική διάθεσή σας και περιορίστε τα πάθη σας, για να μην προκαλέσετε. Δεν φταίνε οι γύρω σας, αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ζητάτε.

ΛΕΩΝ: Είστε χαμένοι και θα χρειαστεί να ψαχτείτε λίγο, προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας. Πάρτε αποφάσεις σύμφωνα με το συμφέρον σας. Δώστε τέλος χωρίς αναβολή σε συνεργασίες που δεν σας δίνουν τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κανείς δεν πρόκειται να εκτιμήσει την αυστηρή κριτική, γι' αυτό αποφύγετε τις ασύστολες ηθικολογίες, ιδιαίτερα αν αναφέρεστε σε ερωτικά ζητήματα. Κάντε γνωστές τις προτεραιότητές σας, για να ξέρουν και οι άλλοι τι να περιμένουν από εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, οπότε μην απελπίζεστε μπροστά στα εμπόδια. Χρησιμοποιώντας έξυπνα τεχνάσματα, θα αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα. Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε υπερβολές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Μπορεί να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά έχετε ακόμη πολλά να ξεκαθαρίσετε. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να γίνουν πιο γρήγορα οι αλλαγές που θέλετε σε βασικούς τομείς της ζωής σας, πρέπει να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας. Εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι με το μέρος σας και μη χάνετε χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες υποχρεώσεις θα σας οδηγήσουν στο να αντιδράσετε κάπως απότομα και αλλοπρόσαλλα. Ενεργήστε με ηρεμία και -κυρίως- με αξιοπρέπεια. Να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες που θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αίσθηση οικειότητας που θα νιώσετε με κάποια άτομα του εργασιακού χώρου θα αποδυναμώσει τους φόβους σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλλετε τα σχέδιά σας. Μην παραπλανείτε αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί σας, αν εσείς δεν είστε έτοιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε προτεραιότητες, γιατί τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική ζωή σας απαιτούν ενεργητικότητα. Μην κολλάτε, όταν πρόκειται για την πρόοδό σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, ιδιαίτερα αν απειλούνται άμεσα σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα