Ο Λε-Πα στο Πάρκο των Ψυχών

SHOWBIZΟ Λε-Πα στο Πάρκο των ΨυχώνΔευτέρα, Μάρτιος 19, 2018 - 16:15

❱❱ Ο τραγουδιστής μιλάει για τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ του στην Πάρνηθα

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τι έκανε ο Λευτέρης Πανταζής στο «στοιχειωμένο» Πάρκο των Ψυχών στην Πάρνηθα; Τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ του για το τραγούδι «Πονάω, μ' ακούς;»! Ο ίδιος, βέβαια, δεν... πόνεσε καθόλου ούτε τον πήραν στο κατόπι

τα «φαντάσματα» που -σύμφωνα με τον αστικό θρύλο- κόβουν βόλτες στην περιοχή!

«Δεν ένιωσα τίποτα μεταφυσικό ούτε άκουσα περίεργους θορύβους. Μόνο κάτι ελάφια είδα ξαφνικά μπροστά μου. Ξέρετε, όταν είμαι πάνω στην πίστα λέω συχνά στις γυναίκες “ελάτε, ελάφια μου”, καλώντας τες κοντά μου για να χορέψουν. Να, λοιπόν, που αυτήν τη φορά βρέθηκαν και πραγματικά ελάφια κοντά μου την ώρα του γυρίσματος του κλιπ» δηλώνει με χιούμορ στην «Espresso» ο γνωστός καλλιτέχνης.



Συνεχίζοντας, περιγράφει με ενθουσιασμό την εμπειρία της επίσκεψής του σε ένα σημείο της Πάρνηθας, το οποίο πολλοί φοβούνται να πλησιάσουν. «Εκπληκτικό μέρος το Πάρκο των Ψυχών. Και η Πάρνηθα! Δεν είχα ξαναπάει με το τελεφερίκ. Ζαλίστηκα μέχρι να ανέβω εκεί πάνω, αλλά μόλις είδα αυτά τα μέρη τρελάθηκα! Τι ωραία μέρη που έχει η Ελλάδα μας» αναφέρει ο Λε-Πα, συμπληρώνοντας ότι η ιδέα να γίνει εκεί το γύρισμα του κλιπ ήταν του κορυφαίου σκηνοθέτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

«Ολα είναι τοπ σε αυτό το τραγούδι! Πρόκειται για μια καταπληκτική ερωτική μπαλάντα, σε μουσική του Γιάννη Παπαϊωάννου και στίχους του Γιώργου Μουστάκα. Η παραγωγή είναι του Χριστόδουλου Σιγανού και δική μου. Το βιντεοκλίπ θα κυκλοφορήσει σε περίπου έναν μήνα. Πιστεύω ότι το φετινό καλοκαίρι θα γίνει χαμός μ' αυτό το κομμάτι» σημειώνει ο καλλιτέχνης.



Κι επειδή βιντεοκλίπ του Λε-Πα χωρίς ωραίο πλάσμα δεν γίνεται, στο πλευρό του βρέθηκε το μοντέλο Κόνα Σοφιανού. «Είναι εστεμμένη. Βγήκε Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2017! Και Σταρ Ελλάς θα μπορούσε να βγει!» μας είπε ο τραγουδιστής, εκθειάζοντας την ομορφιά της παρτενέρ του. Σημειώνεται ότι ο Λευτέρης συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα