Τρισευτυχισμένη η Ασλάνογλου, βγήκε από το μαιευτήριο με τον γιόκα της

SHOWBIZΤρισευτυχισμένη η Ασλάνογλου, βγήκε από το μαιευτήριο με τον γιόκα τηςΔευτέρα, Μάρτιος 19, 2018 - 16:09

❱❱ Πίσω στο σπίτι με το αγγελούδι της

Η νέα μανούλα Μαρίνα Ασλάνογλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Κυριακής και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, ο οποίος κρατούσε προστατευτικά το πορτ μπεμπέ με τον γιο τους, επέστρεψε στο σπίτι της. Η ηθοποιός, η οποία γέννησε την ίδια μέρα και στην ίδια κλινική με τη συνάδελφό της Αθηνά Οικονομάκου,

εμφανίστηκε κατά την έξοδό της ντυμένη άνετα, με μια λευκή ριχτή μπλούζα και μαύρο παντελόνι, και πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους με τον γυναικολόγο της Θοδωρή Πανοσκάλτση και τη μαία Αλεξάνδρα Νεράιδα.

«Είναι μοναδική εμπειρία, μοναδικό το συναίσθημα. Νιώθω ευλογημένη που έκανα ένα γερό μωράκι, όμορφο, δυνατό. Εκλαιγα πολύ. Δεν το πίστευα ότι βρίσκεται μέσα μου αυτό το πλασματάκι. Είναι το συναίσθημα μοναδικό. Το εύχομαι σε κάθε γυναίκα, σε όποια ηλικία και να είναι, γιατί η μητρότητα δεν έχει ηλικία» δήλωσε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή λίγο μετά την άφιξη του... πελαργού στο σπιτικό της. Ο μικρός, ο οποίος γεννήθηκε 3 κιλά και 420 γραμμάρια, θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος. Να θυμίσουμε ότι η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν στη Σκιάθο τον Ιούνιο του 2016.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα