Ο Κώστας Καραφώτης επιβεβαίωσε στην «Espresso» τον χωρισμό του από την τραγουδίστρια Αννα Δινέρη

SHOWBIZΠάει γι' άλλα!Ο Κώστας Καραφώτης επιβεβαίωσε στην «Espresso» τον χωρισμό του από την τραγουδίστρια Αννα ΔινέρηΠαρασκευή, Φεβρουάριος 22, 2019 - 20:12

❱❱ «Χωρίζουμε απόψε, χωρίζουμε στα δύο, μαχαίρι το αντίο, φαρμάκι το φιλί» τραγούδησε πριν από χρόνια ο Κώστας Καραφώτης και να...

... που τώρα ο στίχος περιγράφει την προσωπική του ζωή... Βλέπετε, ο τραγουδιστής χώρισε από τη σύντροφο και συνάδελφό

του Αννα Δινέρη, με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία τριάμισι χρόνια.

Οπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Happy Day», το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους οριστικά και αμετάκλητα εδώ και λίγο καιρό.

Σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με τον Κώστα Καραφώτη μάς επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι, ισχύει, έχω χωρίσει αρκετό καιρό. Δεν έχει σημασία να μετρήσουμε ακριβώς τις ημέρες, αλλά πάει καιρός» ανέφερε.

Στη Μύκονο

Η είδηση του χωρισμού εξέπληξε, καθώς η σχέση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού έδειχνε να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και πολλοί θεωρούσαν ότι σύντομα οι δυο τους θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε οι φωτογραφίες τους από τις κοινές διακοπές τους στη Μύκονο μόνο προβλήματα δεν έδειχναν στον δεσμό τους.

Αντιθέτως, ήταν συνεχώς αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί δείχνοντας τον έρωτά τους σε κάθε ευκαιρία. Μέχρι και καλικούτσα την έπαιρνε στην παραλία, για να μην κάψει η τραγουδίστρια τα πόδια της στην άμμο.

Ωστόσο λίγους μήνες μετά, άγνωστο γιατί, ο Κώστας και η Αννα αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον δεσμό τους ακολουθώντας διαφορετικές πορείες.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας, όπου εμφανίζονταν στα τέλη του 2015. Από τότε έγιναν αχώριστοι, αλλά τελικά η ζωή είχε άλλα σχέδια γι’ αυτούς…

Keywords
Τυχαία Θέματα