Ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθάρισε ότι απουσίασε από το «Happy Day» λόγω στομαχικών διαταραχών

Ανησυχία προκάλεσε η προχθεσινή αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της για την κατάσταση της υγείας του συνεργάτη της Κώστα Φραγκολιά. Έτσι εκείνος αποφάσισε να πάρει θέση μέσω διαδικτύου για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ήταν νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όταν η οικοδέσποινα του «Happy Day» αναφέρθηκε on air στην απουσία του Κώστα από το πάνελ της, λέγοντας πως μια αδιαθεσία τον κράτησε μακριά από το πόστο του. Το γεγονός όμως ότι η παρουσιάστρια χρησιμοποίησε τον όρο «προληπτική καραντίνα» προκάλεσε έντονο προβληματισμό,

τόσο στους εργαζομένους του Alpha όσο και στους ανθρώπους του φιλικού και συγγενικού κύκλου του συνεργάτη της, όπως επίσης και την απορία αν παρουσίασε συμπτώματα του κορονοϊού!

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Κώστας Φραγκολιάς προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας ότι δεν έχει κανένα σύμπτωμα του φονικού ιού, παρά μόνο μια στομαχική διαταραχή.

Κανένα σύμπτωμα

«Αδέλφια, καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και να σας ενημερώσω ότι: Κάτσε, γιατί έχουμε και τη μάνα μου που δεν πιστεύει – Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς έκαψες! Πέρα από μια στομαχική διαταραχή, δεν έχω κανένα σύμπτωμα του ιού (βήχα, πυρετό κ.λπ.). Σας ευχαριστώ και πάλι, και τα λέμε τηλεοπτικά από Δευτέρα!» έγραψε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως είναι μια χαρά και η σύντροφός του Δώρα.

The post Ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθάρισε ότι απουσίασε από το «Happy Day» λόγω στομαχικών διαταραχών appeared first on Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα