Ο κορονοϊός χτύπησε και τα call girls!

Ο κορονοϊός σκοτώνει (και) τον… αγοραίο έρωτα στην Ελλάδα! Δεν πρόκειται για κάποια αυθαίρετη εκτίμηση, αλλά για την κραυγή αγωνίας των επαγγελματιών του χώρου, που μετά και το ξαφνικό «λουκέτο» στους οίκους ανοχής και στα νυχτερινά μαγαζιά -στα οποία περιλαμβάνονται και τα swingers club- είναι σε απόγνωση και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει

Ο τρόμος από την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού έχει ήδη καταφέρει σοβαρό πλήγμα σε αρκετούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως

η εστίαση και οι χώροι του fitness (γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής), του εμπορίου, της διασκέδασης (κινηματογράφοι, νυχτερινά κέντρα) κ.ά. Πώς θα μπορούσε, λοιπόν, να αποτελέσει εξαίρεση η «βιομηχανία» του σεξ που βασίζεται στις ακόμη πιο στενές… επαφές μεταξύ δύο (ή και περισσότερων…) ανθρώπων;

Η «Espresso» επικοινώνησε με άτομα που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στον αγοραίο έρωτα και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν όλοι ήταν το εξής: Δεν υπάρχει επαγγελματίας του χώρου που να μην έχει πληγεί από τον πανικό που έχει προκαλέσει ο νέος κορονοϊός, καθώς και από τα έκτακτα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού.

Χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε η ιδιοκτήτρια ενός γνωστού οίκου ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Οπως είπε, προτού καν βγει η απόφαση του υπουργείου Υγείας που προέβλεπε, μεταξύ άλλων, και τη «σφράγιση» των οίκων ανοχής, η «κίνηση» είχε πέσει κατά 30%, ενώ η ίδια πάνω κάτω εικόνα φαίνεται ότι επικρατούσε και στα περισσότερα σπίτια με τα κόκκινα φανάρια.

Η ίδια τόνισε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που είχαν αραιώσει ή σταματήσει τελείως τις επισκέψεις τους στα σπίτια του έρωτα τις τελευταίες 15 μέρες ήταν Ελληνες. Αντίθετα, οι πιο πολλοί αλλοδαποί ήταν… ατρόμητοι και δεν έδειχναν μεγάλη προθυμία να αλλάξουν τις συνήθειές τους, παρά τα μέτρα που λαμβάνονται κατά του κορονοϊού!

Σε απελπιστική θέση βρίσκονται, όμως, και οι ιδιοκτήτες των swingers clubs, όπου οι λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια στα διάφορα playrooms:
«Ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος με όσα βλέπει και ακούει, με αποτέλεσμα η κίνηση να έχει πέσει αισθητά» είχε δηλώσει απογοητευμένος ένας από αυτούς, ο οποίος διαθέτει γνωστό swingers club, στο οποίο μέχρι πρότινος επικρατούσε το αδιαχώρητο κάθε Σαββατόβραδο.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι την περασμένη Πέμπτη το μεγαλύτερο swingers club της χώρας, το 2+2 στον Πειραιά, κατέβασε ρολά. Με μια λιτή ανακοίνωση ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε διαδικτυακά θαμώνες και ενδιαφερομένους ότι το club θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες 14 ημέρες.

Aτζέντης

Χαρακτηριστικά είναι επίσης όσα ανέφερε ένας ατζέντης συνοδών πολυτελείας που, για ευνόητους λόγους, θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του: «Το τελευταίο διάστημα ο κόσμος είναι πολύ πιο επιφυλακτικός. Επιχειρηματίες, μεγαλοστελέχη εταιριών, γενικά άτομα μεγάλης ή μικρότερης οικονομικής επιφάνειας, που προτιμούσαν τη συντροφιά ενός call girl, πλέον φοβούνται να πάρουν τηλέφωνο και να κλείσουν ραντεβού» τόνισε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος εκτίμησε την πτώση της πελατείας του λόγω του Covid-19 στο 20%!

Την ώρα που μεγάλο μέρος του πληθυσμού τρέμει και μόνο στην ιδέα να ανταλλάξει μια χειραψία, φαίνεται απόλυτα λογικό οι υπέρμαχοι του αγοραίου έρωτα να το σκέφτονται διπλά και τριπλά, προτού ξεκινήσουν την αναζήτηση της ηδονής στις πιάτσες του πληρωμένου σεξ. Αυτός είναι και ο λόγος που τα κορίτσια, τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους αναζητούν αγοραίο έρωτα, έχουν υποστεί και αυτά σημαντική μείωση στα νυχτοκάματά τους, με συνέπεια το τελευταίο διάστημα να κυνηγούν τους πελάτες με το… τουφέκι!

The post Ο κορονοϊός χτύπησε και τα call girls! appeared first on Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα