Ο Κομνηνός τζούνιορ ίδιος ο πατέρας του

SHOWBIZΟ Κομνηνός τζούνιορ ίδιος ο πατέρας τουΔευτέρα, Σεπτέμβριος 28, 2015 - 17:21

Τα γονίδια... καλά κρατούν! Ο τρίτος κατά σειρά και μικρότερος γιος του Λάκη Κομνηνού είναι φτυστός ο διάσημος πατέρας του όταν εκείνος μεσουρανούσε στο σινεμά. Μιλάμε για τον 18χρονο Δημήτρη Κομνηνό, (από τον δεύτερο γάμο του ηθοποιού με τη γνωστή δημοσιογράφο Τζώρτζια Κοντράρου), ο οποίος τα τελευταία χρόνια κάνει διάφορες εμφανίσεις στο πλευρό του γοητευτικού μπαμπά του κερδίζοντας όλα τα φλας. Η ομοιότητα γιου και πατέρα είναι κάτι

παραπάνω από εμφανής και σχολιάστηκε θετικά κι αυτή τη φορά από όλους του παρευρισκομένους στην εκδήλωση στην οποία έδωσαν το «παρών».

Μάλιστα πολλοί ανέφεραν πως ο μικρός Κομνηνός έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον χώρο της υποκριτικής. Οι δύο άνδρες φωτογραφήθηκαν στο πάρτι για το σινεφίλ κοινό στο Παλιό Αμαξοστάσιο, που έδωσε η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου σε συνεργασία με το γνωστό Φεστιβάλ Κινηματογράφου και την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Ο Λάκης Κομνηνός γεννήθηκε το 1944 και διακρίθηκε σε ταινίες του εμπορικού κινηματογράφου σε ρόλους ωραίου και μοιραίου άντρα, «αρχηγού των κακών», κατασκόπου - πράκτορα, ξένου (Γερμανού ή Αγγλου) ή νεαρού με πλούσια καταγωγή. Η αδιαμφισβήτητη γοητεία του στις γυναίκες τού έδωσε τον τίτλο του ζεν πρεμιέ, όμως ο χαρακτηρισμός του «κακού του σινεμά» -έστω και με καρδιά μικρού παιδιού- που του έχει δοθεί φαίνεται πως δεν τον καλύπτει, αφού κάθε φορά που τον ρωτούν γι' αυτό απαντάει γελώντας: «Δεν είμαι σκληρός ούτε βίαιος, μια χαρά άνθρωπος είμαι».

Ο Λάκης Κομνηνός έχει και άλλους δύο γιους, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Ντίνα Τριάντη. Ο ίδιος δηλώνει πάντα πως έχει τρομερή αδυναμία στα παιδιά του και ότι φροντίζει να τους αφιερώνει αρκετό χρόνο.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα