Βενγκέρ: «Must win η νίκη απέναντι στον ισχυρό Ολυμπιακό»

Χαρακτήρα «τελικού» έδωσε στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό ο Αρσέν Βενγκέρ, λίγες ώρες προτού ανοίξει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την απρόσμενη ήττα (2-1) της πρεμιέρας από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο τεχνικός των λονδρέζων περιέγραψε ως «must win» τον αγώνα με τον πρωταθλητή Ελλάδας, τον οποίο χαρακτήρισε «ισχυρή ομάδα, που χρειάζεται προσοχή».

Δεν

μπορούσε βέβαια να ισχυριστεί κάτι διαφορετικό ο Αλσατός, καθότι η ομάδα του θα δώσει στη συνέχεια δύο σερί παιχνίδια με την Μπάγερν και προφανώς θα τεθεί με την πλάτη στον τοίχο, αν δεν νικήσει ούτε αύριο (Τρίτη) στο «Έμιρατς».

«Εννοείται ότι μόνο η νίκη είναι ο αποκλειστικός μας στόχος. Είναι must win το ματς. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και στα τρία παιχνίδια που έχουμε στους ομίλους μπροστά στο κοινό μας. Είναι τόσο απλό...», είπε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», προτού αναφερθεί στον Ολυμπιακό.

«Είναι μια δυνατή ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε».

Ερωτηθείς για την αγωνιστική κατάσταση κάποιων από τους παίκτες του που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ανέφερε ότι ο Κοκλέν προπονείται ήδη κανονικά, ενώ οι Φλαμινί και Αρτέτα δεν είναι ακόμα ετοιμοπόλεμοι.

Στον αγώνα της Τρίτης η Άρσεναλ θα στερηθεί επίσης τις υπηρεσίες των τραυματισμένων Ροζίτσκι, Γουίλσιρ όπως επίσης και του τιμωρημένου Ζιρού.

Τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Άλεξ Όξλεντ Τσάμπερλεϊν. Αυτό που επεσήμανε βέβαια ο διεθνής Άγγλος μέσος ήταν ότι το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δη στο Τσάμπιονς Λιγκ το έκανε απέναντι στον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας μάλιστα γκολ.

«Είναι μια πολύ ωραία ανάμνηση, η οποία μου έδωσε κίνητρο και δίψα για τη συνέχεια» δήλωσε ο Τσάμπερλεϊν, ενώ πρόσθεσε ότι «η νίκη μας επί της Λέστερ ενίσχυσε την ψυχολογία μας».

Η Αρσεναλ υπέστη δεύτερη σερί ήττα ύστερα από εκείνη στο Ζάγκρεμπ, χάνοντας με 2-0 από την Τσέλσι στο ντέρμπι, αλλά επανήλθε δριμύτερη το Σάββατο τερματίζοντας με το εμφατικό 5-2 εκτός έδρας το αήττητο της Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι.

The post Βενγκέρ: «Must win η νίκη απέναντι στον ισχυρό Ολυμπιακό» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα