Ο «κηπουρός» παντρεύτηκε!

SHOWBIZΤα φλας -εκτός από τη νύφη- έκλεψε και ο εντυπωσιακός στολισμός με πολλά λουλούδιαΟ «κηπουρός» παντρεύτηκε!Τετάρτη, Ιούλιος 26, 2017 - 11:21

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο κηπουρός παντρεύτηκε! Σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, με μόλις 20 καλεσμένους, ο Σωτήρης Βρεττός, τον οποίο γνωρίσαμε από την εκπομπή «Οι κηπουροί του Mega», ενώθηκε με τα ιερά δεσμά με την επί 2,5 χρόνια σύντροφό του Δέσποινα Σαλτέρη.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, με φόντο το απέραντο γαλάζιο,

την ώρα που έδυε ο ήλιος. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο παιδικός φίλος του γαμπρού και δημοφιλής μουσικός παραγωγός στη Βραζιλία Τάσος Αντωνίου. Εκτός από τη νύφη, που είναι έγκυος στον 7ο μήνα και επέλεξε να φορέσει ένα chic ριχτό νυφικό, τα φλας έκλεψε ο εντυπωσιακός στολισμός, τον οποίο είχε επιμεληθεί με τα χεράκια του ο γαμπρός. Αυτή ήταν και η έκπληξή του για τη νύφη.

Ο Σωτήρης συνδύασε άψογα παιώνιες και ροζ τριαντάφυλλα που ευωδίαζαν, τα οποία είναι και τα αγαπημένα της. Κι επειδή τα λουλούδια ήταν πολλά και στον χώρο της δεξίωσης, ο πρώην παρουσιαστής, που διατηρεί ανθοπωλείο στα βόρεια προάστια, δέχτηκε τη βοήθεια του πρώην τηλεοπτικού συνεργάτη του και φίλου του Μάκη Τσόκα, ο οποίος έβαλε το χεράκι του τόσο στον στολισμό όσο και στον συντονισμό του χαρμόσυνου event.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα