Τουρίστας διέσχισε το φαράγγι της Σαμαριάς με την ανάπηρη κόρη του στην πλάτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤουρίστας διέσχισε το φαράγγι της Σαμαριάς με την ανάπηρη κόρη του στην πλάτηΤετάρτη, Ιούλιος 26, 2017 - 10:42

«Λύγισαν» όσοι είδαν στα social media τις φωτογραφίες ενός πατέρα, που ήρθε από την Αμερική στην Κρήτη για να πραγματοποιήσει το μεγάλο όνειρο της ανάπηρης κόρης του, να διασχίσει το φαράγγι της Σαμαριάς. Ο συγκλονιστικός πατέρας σήκωσε στην πλάτη την κόρη του και μαζί διέσχισαν το δύσβατο φαράγγι.

Τις φωτογραφίες με

τον ήρωα πατέρα να προσπαθεί να περπατήσει στο κακοτράχαλο έδαφος με το παιδί στην πλάτη εξασφάλισε ο δασολόγος Μανώλης Παπαδάκης, ο οποίος τους συνάντησε λίγα χιλιόμετρα πριν από το τέλος της πολύωρης διαδρομής.

Ηθελαν φωτογραφία

Οπως αναφέρει στο μήνυμά του, εκείνος τους πλησίασε και τους ρώτησε αν χρειάζονται βοήθεια, ωστόσο το μόνο που του ζήτησαν ήταν να τους φωτογραφήσει για να θυμούνται την εμπειρία για πάντα.

«Τον ρώτησα αν θέλει βοήθεια. “Φωτογραφίες” είπε. “Δεν έχουμε φωτογραφίες μαζί… Ετσι που βιάζονται όλοι να φτάσουν στο τέρμα, δεν προλαβαίνω να το ζητήσω από κανέναν”! Φωτογραφίες κάτω από τους τεράστιους βράχους, φωτογραφίες στο ποτάμι, φωτογραφίες στις σιδερόπορτες αγκαλιά και με το χαμόγελο στα χείλη.

Οπως πάντα... Αγαπημένοι, αγκαλιά ακόμη και στα αφιλόξενα φαράγγια…» σημειώνει ο κ. Παπαδάκης στη σελίδα του στο facebook.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα