Ο Γουίλιαμς βρέθηκε κοντά στον θάνατο!

18:34 1/3/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ Γουίλιαμς βρέθηκε κοντά στον θάνατο!Πέμπτη, Μάρτιος 1, 2018 - 18:34

❱❱ «Εχω μια ασθένεια που θέλει να με σκοτώσει και βρίσκεται στο κεφάλι μου» εκμυστηρεύεται ο Ρόμπι Γουίλιαμς, προκαλώντας ρίγη στους λάτρεις της ποπ μουσικής.

Ο 44χρονος τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και το πόσο κοντά βρέθηκε στον θάνατο εξαιτίας των ναρκωτικών, παραλληλίζοντας τη ζωή του με εκείνη του Τζορτζ Μάικλ. «Ευτυχώς ή δυστυχώς, αν με αφήσεις μόνο μου, έχω την τάση να

σαμποτάρω τα πάντα» λέει για τον εαυτό του μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Sun».

Ο πρώην τραγουδιστής των Take That, που κάνει σόλο καριέρα έχοντας πουλήσει έως τώρα πάνω από 75.000.000 δίσκους, αποκάλυψε ότι η μάχη με τα ψυχολογικά προβλήματά του συχνά τον καταβάλει, άλλες φορές ωστόσο τα έχει ανάγκη για να ερμηνεύσει με μοναδικό τρόπο τα τραγούδια του.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ τα Χριστούγεννα του 2016 τον ταρακούνησε πολύ, καθώς όχι μόνο ήταν φίλοι, αλλά έβλεπε και κοινά στοιχεία στη ζωή τους. «Λατρεύαμε ο ένας τον άλλον, και οι δυο εγκαταλείψαμε επιτυχημένα συγκροτήματα για να κάνουμε επιτυχημένη σόλο καριέρα, ενώ παράλληλα δίναμε μάχη με τους δαίμονές μας» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο ίδιος έφτασε «πολλές φορές» πολύ κοντά στον θάνατο εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα