Βρε, πώς έχεις στρογγυλέψει

17:25 1/3/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΒρε, πώς έχεις στρογγυλέψειΠέμπτη, Μάρτιος 1, 2018 - 17:24

❱❱ Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μπήκε πλέον στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τελικά, όντως «σκόραρε» ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και πάει για το δεύτερο! Εγκυος, και μάλιστα στον 5ο μήνα της κύησης, είναι η σύζυγος του Ελληνα ποδοσφαιριστή Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Η «Espresso» είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας από τις 15 Φεβρουαρίου τις φήμες περί... πελαργού, που κυκλοφορούσαν τελευταία. Σήμερα, λοιπόν,

σας έχουμε και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα: Φωτογραφίες της Ζέτας με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η μέλλουσα μαμά, η οποία αποφεύγει τον τελευταίο καιρό τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις, προστατεύοντας με μαεστρία το «μυστικό» της, τελικά... προδόθηκε στην πρόσφατη βραδινή έξοδό της στα μπουζούκια. Το πρώην μοντέλο και νυν fashion blogger προσπάθησε με γλυκό τρόπο να φανεί άνετη μπροστά στους παπαράτσι που την πέτυχαν μαζί με μια φίλη της την ώρα που πήγαινε να φρεσκαριστεί, ωστόσο εκείνοι δεν... πτοήθηκαν και εστίασαν τον φωτογραφικό φακό τους στη φουσκωμένη κοιλίτσα, που διαγραφόταν καθαρά μέσα από τη μίνι φούστα της.

Αδιάψευστος μάρτυρας

Το άνετο dress code που επέλεξε η καλλονή ήταν επίσης αδιάψευστος μάρτυρας, αφού είναι γνωστή η λατρεία της στα κολλητά παντελόνια που αναδεικνύουν την εντυπωσιακή σιλουέτα της, αλλά απαγορευτικά για την τωρινή κατάστασή της!

Αλλωστε και στις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στο Instagram το τελευταίο διάστημα επιλέγει ριχτά outfits και κρύβει επιμελώς την κοιλιά της, είτε βάζοντας το χέρι της μπροστά είτε παίρνοντας πόζες στις οποίες δεν είναι ευδιάκριτο το συγκεκριμένο σημείο.

Οι «Mr and Mrs Tahtsidis» διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και το γλέντησαν μέχρι πρωίας έχοντας μαζί τους παρέα φίλων. Οπως μας μετέφερε άνθρωπος που ήταν εκεί, η εγκυμονούσα Ζέτα δεν έφυγε λεπτό από την αγκαλιά του συζύγου της Πάνου, ο οποίος... πετάει κι αυτός από χαρά του θα ξαναγίνει πατέρας.

Αν και έχουν ήδη μια πανέμορφη κορούλα, την Αφροδίτη, τόσο ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού όσο και η ωραία fashion blogger είχαν εκφράσει κατά καιρούς ανοιχτά την επιθυμία τους να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια. Με το καλό, λοιπόν...

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα