Χειμαρρώδης Rihanna στη Vogue: Το νέο άλμπουμ, ο σύντροφός της και ο «πνευματικά άρρωστος» Τραμπ

20:09 9/10/2019 - Πηγή: People

Το γεγονός πως η Rihanna μπήκε στον χώρο της σόουμπιζ από τόσο νωρίς, την ωρίμασε αναμφίβολα με μεγαλύτερο δρασκελισμό από το φυσιολογικό. Γι΄αυτό έχει φτάσει σήμερα, στα 31 της, να έχει μια διαύγεια και μια ωριμότητα λόγου που θα ταίριαζε περισσότερο σε μια γυναίκα κοντά στα 40.

Η Rihanna όμως έχει πάρει περισσότερα μαθήματα απ΄αυτά που κάνει τα τελευταία χρόνια μόνη της. Όχι τη μουσική που

τα βήματά της καθορίζονταν από μάνατζερ. Αλλά από την επιχείρησή της, για την οποία μιλά με την περισσότερη περηφάνια στη νέα της συνέντευξη στη Vogue.

Αυτή τη στιγμή είναι από τα πιο hot πρόσωπα στην Αμερική γιατί με τον οίκο της έχει καταφέρει να εκτοπίσει το Victoria’s Secret, ενώ όλοι αναρωτιούνται κι αν θα κάνει κάτι άλλο μουσικά σύντομα.

Όλες οι απαντήσεις δίνονται από τη συνέντευξη της στο νέο τεύχος. Εκεί αναφέρεται στην επιχειρηματική της δράση που την έχτισε μόνη της από το μηδέν, αναφέρεται στον Σαουδάραβα σύντροφό της με λιτότητα και αρκείται να πει ότι είναι πολύ χαρούμενη και καταπιάνεται και με την πολιτική.

Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον πιο αιχμηρό τρόπο. Η κουβέντα με τη δημοσιογράφο πήγε στα περιστατικά πυροβολισμών που έγιναν πριν λίγους μήνες στο Ελ Πάσο και το Ντέιτον και η Rihanna στέκεται στις δηλώσεις του Τραμπ μετά τα περιστατικά.

«Είναι συγκλονιστικό. Οι άνθρωποι σκοτώνονται από πολεμικά όπλα που αγόρασαν νόμιμα. Αυτό δεν είναι και δεν θα έπρεπε να είναι φυσιολογικό. Και το γεγονός ότι κρίνεται διαφορετικά ανάλογα με το χρώμα του δέρματος είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Είναι πολύ ρατσιστικό.

Βάλε έναν Άραβα με όπλο στο χέρι να κάνει το ίδιο πράγμα και θα δεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Πρόεδρος Τραμπ να το αναγάγει σε ζήτημα πνευματικής υγείας. Ο πιο άρρωστος πνευματικά άνθρωπος αυτή τη στιγμή φοβάμαι πως είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος».

Όσο για το επόμενο μουσικό της βήμα, η Rihanna αποκάλυψε πως έχει έτοιμο ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα – οι φήμες λένε για τον Δεκέμβριο – και έχει μπόλικες ρέγκε επιδράσεις και ήχους.

View this post on Instagram

So proud to be on another cover of @voguemagazine wearing my own designs from @fenty !!! On stands October 16th! Photographer : @ethanjamesgreen Fashion Editor: @tonnegood Hair: @yusefhairnyc Makeup: Kanako Takase

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Oct 9, 2019 at 6:34am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα