Ο φιλόδοξος Θησέας αναζητεί για εκείνον τη «Δικαίωση»!

TV GOSSIPΟ φιλόδοξος Θησέας αναζητεί για εκείνον τη «Δικαίωση»!Παρασκευή, Δεκέμβριος 12, 2014 - 16:10

Τον πιο «σκοτεινό» ήρωα της καριέρας του υποδύεται φέτος ο γοητευτικός Βασίλης Μπισμπίκης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Αρβανίτη. Ο ηθοποιός ενσαρκώνει με μαεστρία τον Θησέα Αλεξίου, έναν μορφωμένο, δολοπλόκο καθηγητή της Νομικής, που το αφροδισιακό του είναι η εξουσία, στη σειρά του Mega «Δικαίωση».

«Ο Θησέας Αλεξίου είναι πολύ αναγνωρίσιμος ως φυσιογνωμία. Κυκλοφορεί ανάμεσά μας και έχει

μάθει να επιβιώνει. Είναι ανθρωποφαγικός, χρησιμοποιεί τη γνώση του και την υψηλή του νοημοσύνη για να ανεβεί οικονομικά και πολιτικά -θέλει να γίνει δήμαρχος Αθηναίων- και πάνω στη φιλοδοξία του για εξουσία πατάει επί πτωμάτων χωρίς καμία συνείδηση.

»Στο διάβα του θα πέσει θύμα και η Μυρτώ (σ.σ.: Κωνσταντίνα Κλαψινού), η κόρη της Βάλιας (σ.σ.: Νίκη Παληκαράκη), στην οποία θα πουλήσει έρωτα για να έχει την εύνοια της οικογένειάς της. Για καλή της τύχη δεν πρόκειται να την παντρευτεί, γιατί ο Θησέας δεν μπορεί να ερωτευτεί».

Με τον Δ. Αρβανίτη

«Οι γυναίκες γι' αυτόν είναι ένα παιχνίδι, ένα πάθος χωρίς κανένα συναίσθημα. Εκείνος έχει εστιάσει μόνο στην πολιτική του εξέλιξη» λέει στην «Espresso» ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Οπως δηλώνει, χαίρεται πάρα πολύ που συνεργάζεται με τον Δημήτρη Αρβανίτη, ενώ θεωρεί ότι η «Δικαίωση» τον έχει φέρει ακόμη πιο κοντά με το τηλεοπτικό κοινό, αφού εισπράττει την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου, ακόμη και στον δρόμο. «Τα γυρίσματά μου είναι απαιτητικά και δεκάωρα. Θεωρώ ότι ο Θησέας είναι ο πιο αρνητικός ήρωας που έχω υποδυθεί. Στη σειρά "Είναι στιγμές" υποδυόμουν έναν καθηγητή παντρεμένο που απατούσε τη γυναίκα του, αλλά και πάλι δεν έχει καμία σχέση με τον Θησέα.

»Δεν ξέρω αν ο ήρωας θα υποστεί κάποιου είδους τιμωρία. Με ρωτάνε στον δρόμο οι τηλεθεατές και πραγματικά δεν γνωρίζω. Αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα, την οποία πρέπει να ανοίξετε με τον Δημήτρη Αρβανίτη που έχει πάντα τα εφόδια για να κερδίζει το κοινό» συμπληρώνει.

Βασίλης ΜπισμπίκηςΔικαίωση
Keywords
Τυχαία Θέματα