Ο δήμαρχος Αργους θα στήσει προτομή του ήρωα Κατσίφα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ δήμαρχος Αργους θα στήσει προτομή του ήρωα Κατσίφα Παρασκευή, Νοέμβριος 16, 2018 - 15:06

❱❱ Την κατασκευή προτομής του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών ανήμερα την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, προανήγγειλε ο δήμαρχος Αργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

Παράλληλα, ανακοίνωσε μέσω διαδικτυακής εκπομπής πως ο δήμος σχεδιάζει να δώσει το όνομα του αδικοχαμένου ομογενούς σε οδό της πόλης, σε ανάμνηση της ηρωικής πράξης του.

«Είναι ό,τι καλύτερο έχει

να παρουσιάσει η σύγχρονη Ιστορία μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπόσος για τα σχέδια του δήμου να στήσει την προτομή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, προσθέτοντας ότι το ίδιο έγινε και στην περίπτωση του πιλότου του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ώρα καθήκοντος στην Κίναρο, στις 11 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι με πρωτοβουλία του δημάρχου το δημοτικό συμβούλιο Αργους - Μυκηνών εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο ζητάει τη διαλεύκανση της δολοφονίας του 35χρονου ομογενούς. Στον αντίποδα, η αντιπολίτευση απέφυγε να εγκρίνει το σχετικό ψήφισμα, συγκεντρώνοντας τα βέλη του δημάρχου Αργους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αργους, Κατσίφα,argous, katsifa