Μυστικά βαφτίσια για τον γιο του Ματιάμπα

SHOWBIZΜυστικά βαφτίσια για τον γιο του ΜατιάμπαΠαρασκευή, Νοέμβριος 16, 2018 - 14:50

❱❱ Ο Ησαΐας Ματιάμπα βάφτισε τον γιο του και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Καλανιώτη (φωτό) και έχουν επιλέξει να κρατούν την οικογενειακή ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αφορμή να μιλήσει για το ευχάριστο γεγονός στάθηκε μια ερώτηση που του έγινε για το όνομα του μικρού. «Ο γιος μου είναι έξι μηνών, είναι

πανέξυπνος και έχει όνομα, έχει βαπτιστεί το παιδί...» είπε χαρακτηριστικά ο Ησαΐας και τότε οι δημοσιογράφοι έκαναν απανωτά τις ερωτήσεις τους. «Είδατε που κάποια πράγματα δεν τα παίρνετε χαμπάρι... Η βάφτιση έγινε πριν από έναν μήνα και το όνομα αυτού, Ηρακλής! Με έκανε υπερήφανο γιατί δεν έκλαψε καθόλου, όπως κι εγώ» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day», είχε μιλήσει για διπλό μυστήριο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ημερομηνία. «Θα γίνει και βάφτιση και γάμος θρησκευτικός. Δεν τρελάθηκα με τον πολιτικό γάμο. Εγινε κυρίως για τα χαρτιά. Θέλω πιο παραδοσιακά πράγματα» είχε αναφέρει τότε ο συμπαθής καλλιτέχνης, αλλά στις τωρινές δηλώσεις του δεν αποκάλυψε αν μαζί με τη βάφτιση έγινε και γάμος. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Ιανουάριο, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, ενώ το παιδάκι τους ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα