Ο αδελφός βίαζε τη 15χρονη αδελφή του
Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για όσα βίωνε μία μαθήτρια 15 ετών στο σπίτι της στην Αμφισσα στα χέρια του μεγαλύτερου αδελφού της, που κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά, και της αλκοολικής μητέρας της, που την ξυλοκοπούσε! Το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται στις 22 Νοεμβρίου, χάρη σε μια καθηγήτρια του λυκείου όπου φοιτά η ανήλικη και στον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος αποκάλυψε στην Ασφάλεια όσα είχαν υποπέσει στην αντίληψή του.
ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
Συντετριμμένος ο εκπαιδευτικός κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό η 15χρονη δεν έδειχνε καλά, είχε κλειστεί στον εαυτό της και ήταν φοβισμένη. Αρχικά μια καθηγήτρια προβληματίστηκε από την περίεργη συμπεριφορά της μικρής, την πλησίασε και προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, κάνοντάς τη να της ανοίξει την καρδιά της ώστε να τη βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετώπιζε. Τότε το κορίτσι άρχισε να εξιστορεί με δάκρυα στα μάτια τον απόλυτο εφιάλτη που ζούσε από τον 18χρονο αδελφό της και τη μητέρα τους.
Η ανήλικη φέρεται ότι ζήτησε από την καθηγήτρια να τη βοηθήσει να ξεφύγει από την αρρωστημένη κατάσταση, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τους βιασμούς και τη σωματική και τη λεκτική κακοποίησή της. Συγκλονισμένη η εκπαιδευτικός πήγε δίχως να χάσει χρόνο στο γραφείο του διευθυντή και την ίδια μέρα εκείνος προχώρησε επισήμως σε καταγγελία στην Αστυνομία.
Οι άνδρες της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία κατά του 18χρονου για το αδίκημα του βιασμού και κατά της μητέρας για σωματική κακοποίηση. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τα προβλήματα αλκοολισμού της μητέρας της είναι γνωστά εδώ και χρόνια στη γειτονιά, ωστόσο κανείς ως τώρα δεν είχε κάνει το παραμικρό προκειμένου να ενημερωθούν οι Αρχές για το προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.
Η προανάκριση
Για την κατάσταση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμφισσας, ο οποίος έδωσε εντολή να απομακρυνθεί η 15χρονη από το οικογενειακό περιβάλλον μέχρις ότου ολοκληρωθεί το στάδιο της προανάκρισης και διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τους τοίχους του σπιτιού. Πάντως ο αδελφός και η μητέρα δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, ενώ θα εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρει ίχνη βιασμού και σωματικής κακοποίησης.
Οταν οι γιατροί κρίνουν ότι μπορεί να αποχωρήσει από το νοσοκομείο, τότε η εντολή του εισαγγελέα προβλέπει να παραδοθεί για φιλοξενία σε δομή του συλλόγου Το Χαμόγελο του Παιδιού. Εξάλλου, όπως είπε στην «Espresso» ο πρόεδρος του Χαμόγελου Κώστας Γιαννόπουλος, «εμείς είμαστε έτοιμοι να την πάρουμε στην αγκαλιά μας οποιαδήποτε στιγμή και αν μας ζητηθεί».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Αποχώρηση - έκπληξη από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στα μέσα της σεζόν
- Γαργαλιάνοι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της πολύτεκνης μητέρας
- Εκτός εαυτού η Μαρία Ηλιάκη μετά από καβγά σε σούπερ μάρκετ: «Ποια νομίζεις ότι είσαι;»
- Μαίρη Μηλιαρέση: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας, το χειρουργείο και την πώληση του σπιτιού της!
- Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε: «Τα πράγματα ήταν πολύ σκληρά…»
- Ξανά στο χειρουργείο η Μίνα Αρναούτη: Τι αποκάλυψε;
- Πουλόβερ με φούστα για καθημερινές εμφανίσεις με στυλ!
- Τα νέα Ray Ban είναι τα πιο ωραία που έχετε δει και εμείς έχουμε να σας δείξουμε όλα τα σχέδια
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso

- Τελευταία Νέα Espresso
- Θράσος Γιαννουσάκη! Ζητάει να αποφυλακιστεί
- Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου 2016
- ΑΕΚ: Ο Πλατέλλας εκτός πλάνων του Ζοζέ Μοράις
- Με το σπαθί του
- O Παναθηναϊκός στο (χειρότερο) ραντεβού με την ιστορία του
- «Τουρίστας» στην Κύπρο
- Η Ελενα τρέλανε πάλι το Instagram
- Η «Vogue» έπεσε στα πόδια της!
- Συνάντηση για μουσικό ταξίδι
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (+special motto)
- Hair makeover alert: Η Marion Cotillard άλλαξε τα μαλλιά της και μοιάζει κάπως έτσι
- Ανησυχία για την Kim Kardashian: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της «χτύπησε» την πόρτα
- Τι είδε ο Μάγος: Πού θα οδηγήσει η επιθετικότητα της Τουρκίας;
- Μαρία Ηλιάκη-Νεκτάριος Γαλίτης: Αυτό είναι το… αλατοπίπερο της σχέσης τους!
- Όλοι ψάχνουν την «Επιστήμη» του Κανάκη αλλά δεν θα την βρουν…
- Γαργαλιάνοι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της πολύτεκνης μητέρας
- Το πιο ρομαντικό και… δολοφονικό γυναικείο ρούχο