Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου 2016

ΑΣΤΡΑΣαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου 2016Σάββατο, Δεκέμβριος 10, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οι πράξεις σας αποτελούν σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δεν συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων. Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε και ενεργείτε, ώστε να έχετε όφελος στην πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν στα άμεσα σχέδιά σας δεν είναι να προβείτε σε μια παροδική τακτοποίηση της ζωής σας, επιβάλλεται να κάνετε ένα προσεκτικό οικονομικό προϋπολογισμό πριν προχωρήσετε. Αν περνάτε δύσκολα στις σχέσεις σας, οφείλεται

στην αναποφασιστικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε υπό τον έλεγχό σας. Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας, γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να προβείτε σε λάθη και υπερβολές που θα σχολιαστούν αρνητικά. Μόνο αν κάνετε προεργασία αυτών που θέλετε θα διευκολυνθείτε. Πρέπει να καταλάβετε πως τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται αν δεν καταβάλετε προσπάθειες.

ΛΕΩΝ: Πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις σχετικά με τη ζωή σας, σκεφτείτε τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε, αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε. Αξιοποιήστε κάποιες σημαντικές γνωριμίες στον κοινωνικό σας κύκλο για να βελτιώσετε την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικογενειακά θέματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο τα παρουσιάζετε. Μπείτε σε τάξη θέτοντας στόχους που απαιτούν πειθαρχία για να κατακτηθούν. Μην πανικοβάλλεστε στις οικονομικές δυσκολίες, γιατί θα κάνετε λάθη που οι άλλοι δύσκολα θα σας συγχωρήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι εντυπωσιακή και απρόβλεπτη. Προσέξτε την αφηρημάδα σας και προετοιμαστείτε να αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες. Συνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χάνεστε στον κόσμο των ονείρων, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μπείτε στους ρυθμούς της πραγματικότητας και αναζητήστε τη θέση σας στη ζωή. Ρυθμίστε την κοινωνική σας ζωή με τέτοιο τρόπο, ώστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα επαγγελματικά σχέδια δεν σας επιτρέπουν να έχετε ελεύθερο προσωπικό χρόνο. Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ικανοποιούν τις προσωπικές ανάγκες σας. Ισως κάποιοι δεν παραδεχτούν ότι έχετε ικανότητες, ώστε να μη χρειαστεί να σας ανταμείψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας. Κάποιες φορές πάντως θα νιώσετε κουρασμένοι και ανίκανοι να τις αφομοιώσετε. Μην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα, επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πτοηθείτε και αφήσετε στην άκρη τα σχέδιά σας εγκαταλείποντας τη μάχη. Θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια επαγγελματική συνεργασία. Προσεγγίσετε τους άλλους με άνεση και διπλωματία, αποβάλλοντας κάθε ίχνος επιθετικότητας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και διατηρώντας ειλικρινή στάση απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε όπως σας αξίζει. Αποφύγετε καταχρήσεις που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα