Ο «Mr. 4.000» ως «Αγιος Σπαλιάρας ο Μαχητής» στην τούρτα γενεθλίων του

SHOWBIZΑτυχές χιούμορ με τα θεία! Ο «Mr. 4.000» ως «Αγιος Σπαλιάρας ο Μαχητής» στην τούρτα γενεθλίων τουΤετάρτη, Μάιος 23, 2018 - 15:32

❱❱ Απίστευτο! Ο Γιάννης Σπαλιάρας έγινε... άγιος και στόλισε με τη μορφή του το birthday cake του.

Οι φίλοι του «Μαχητή» του περσινού «Survivor» θέλησαν να του κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά του, αλλά η έμπνευση που είχαν αποδείχτηκε μάλλον

άτυχη. Τι εννοούμε; Κάνοντας χιούμορ με τα θεία, «βάφτισαν» το γνωστό μοντέλο «Αγιος Σπαλιάρας, ο Μαχητής» και έδωσαν παραγγελία στον ζαχαροπλάστη να φτιάξει την «αγιογραφία» του πάνω σε τούρτα.

Φυσικά, ο «Mr. 4.000» γέλασε πολύ όταν του την εμφάνισαν ξαφνικά μπροστά του στο νυχτερινό μαγαζί, όπου δόθηκε το birthday party του, ενώ παρά το γεγονός ότι έκλεισε τα 43 ακολούθησε κι αυτός τη μόδα της εποχή σβήνοντας ένα κεράκι σε σχήμα ερωτηματικού.

Στο πάρτι παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αναδιώτης και οι πρώην συμπαίκτες του εορτάζοντος στο «Survivor» Ορέστης Τσανγκ, Σάρα Εσκενάζυ και Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οσο για τη Ζωή Τζάνη; Η σέξι γυμνάστρια έλαμψε διά της απουσίας της, δίνοντας άφθονη τροφή για σχόλια, αφού οι φήμες τούς θέλουν να έχουν πάρει εδώ κι ένα μικρό διάστημα αποστάσεις ο ένας από τον άλλον.

Δεν σχολίασε

Ο Γιάννης, μάλιστα, αρνήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο του Star, ο οποίος τον πέτυχε την επόμενη μέρα στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Το μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε ότι συζητά να πάρει μέρος σε σίριαλ στη Ρωσία, στο οποίο θα υποδύεται έναν Ελληνα, αλλά υπήρξε φειδωλός αναφορικά με την προσωπική του ζωή.

«Ευχάριστο είναι το ενδιαφέρον σου και του κόσμου για τα προσωπικά μου, αλλά εγώ δεν έχω βασίσει την καριέρα μου σε ερωτικές σχέσεις και σκάνδαλα, οπότε δεν νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω αν έχω χωρίσει ή είμαι σε σχέση. Είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα