«Ντου» από top model στο ατελιέ της Κριθαριώτη

SHOWBIZ«Ντου» από top model στο ατελιέ της ΚριθαριώτηΤρίτη, Μάιος 14, 2019 - 19:01

❱❱ Μια ξεχωριστή επίσκεψη στο ατελιέ της, στην Πλάκα, δέχτηκε πριν από λίγο καιρό η Σήλια Κριθαριώτη

Η ομάδα της βρετανικής «Vogue», ενός από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον κόσμο, ταξίδεψε στην Αθήνα για ένα αφιέρωμα στην haute couture, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει ο οίκος υψηλής ραπτικής της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Για το ειδικό αφιέρωμα

της βρετανικής «Vogue», το οποίο θα κυκλοφορήσει με το τεύχος Ιουνίου, βρέθηκε στο ατελιέ και ένα από τα πλέον ακριβοπληρωμένα top models της εποχής μας, η Τζόαν Σμολ. Το μοντέλο φωτογραφήθηκε με τα περίτεχνα φορέματα της συλλογής «Cirque des Couleurs», μαζί με την ομάδα του ατελιέ, από τον φωτογράφο Σιν Τόμας. Ιδιαίτερως συγκινητική ήταν η στιγμή που προσκάλεσαν τις μοδίστρες και τις κεντήστρες του oίκου για τη φωτογραφία, η οποία τελικά επιλέχθηκε για το θρυλικό περιοδικό.



Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φαντασμαγορικές δημιουργίες με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του ξένου Τύπου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε το νυφικό με τα μπαλόνια που έκλεισε το show «Cirque des Couleurs» στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι κι έκανε τον γύρο του κόσμου ως το απόλυτο wedding look.

Keywords
Τυχαία Θέματα