Νικολέττα όπως Ελένη

SHOWBIZΝικολέττα όπως ΕλένηΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 14, 2018 - 19:08

❱❱ Η Ράλλη, στα χνάρια της Μενεγάκη, θα παρουσιάσει τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η Νικολέττα Ράλλη στα χνάρια της Ελένης Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια του μαγκαζίνο «Καλοκαίρι μαζί στις 10» -και εστεμμένη η ίδια

στο παρελθόν- Νικολέττα Ράλλη θα είναι η οικοδέσποινα των φετινών πανελλήνιων καλλιστείων για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2018, όπως έκανε στο παρελθόν η συνάδελφός της, παρουσιάστρια τότε του «Πρωινού καφέ», Ελένη Μενεγάκη, επισκιάζοντας με την εμφάνισή της ακόμα και τις υποψήφιες! Η αναπληρωματική Mις Ελλάς στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 το 2005, αλλά και Miss Queen Tourism International την ίδια χρονιά στην Κίνα, ήταν η επιλογή του Μακεδονία TV -που θα μεταδώσει το event- για να αναλάβει την παρουσίαση του διαγωνισμού ομορφιάς.

Η είδηση ότι η μελαχρινή κυρία και προσφάτως σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη θα αναλάβει τα ηνία των φετινών καλλιστείων -που διοργανώνονται στις 30 Σεπτεμβρίου στο Gazi live- ανακοινώθηκε χθες στην εκπομπή της, όταν ο Νίκος Βόγλης, υπεύθυνος διοργάνωσης του διαγωνισμού, παρουσίασε τις 14 από τις 18 φιναλίστ (σ.σ.: οι υπόλοιπες δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν).

Μεταξύ εκείνων που δήλωσαν... παρούσες ήταν τα δύο «πλαστικά» κορίτσια του «Greece’s Next Top Model», Ιωάννα Μπέλλα και Ηρώ Δημητροπούλου, τα οποία, όπως αποκαλύψαμε στο χθεσινό φύλλο μας, μετά την απόρριψή τους από την εκπομπή του Star βρήκαν «καταφύγιο» στον διαγωνισμό ομορφιάς. Ολες οι υποψήφιες, αφού συστήθηκαν στην κάμερα, είπαν ότι έχουν αρχίσει τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά.

Keywords
Αναζητήσεις
ελενη.νικολετα βγαινει
Τυχαία Θέματα