ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Μελέτης Ηλίας

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Μελέτης ΗλίαςΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 14, 2018 - 18:43

❱❱ Για πόσο καιρό θα μας απασχολείτε μέσα από τις δηλώσεις που κάνετε σχετικά με τη ζωή των κουμπάρων σας και πρώην παντρεμένου ζευγαριού, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βάσως Λασκαράκη, αγαπημένε μας Μελέτη Ηλία;

Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια και, δυστυχώς, δεν έχετε καταλάβει ακόμα πόσο κακό κάνει όλο αυτό στο κατά τα άλλα πολύ ενδιαφέρον προφίλ σας.

Εχετε σχολιάσει τα πάντα και πραγματικά απορούμε

πώς και γιατί δεν σας έχουν βάλει φρένο ακόμα και οι δύο πλευρές.

Τελευταίο γνωστό σε εμάς παράπτωμά σας ήταν η δήλωση που κάνατε σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν την πανέμορφη Βάσω Λασκαράκη έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να έχει αρραβωνιαστεί με τον νέο σύντροφό της, τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

«Αυτά είναι πράγματα τα οποία μόνο για καλό γίνονται. Θέλω να πω, όταν οι άνθρωποι περνάνε καλά, αυτό φαίνεται και νομίζω είναι όλα καλά» είπατε στους δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας έτσι κάτι που η ηθοποιός δεν έχει παραδεχτεί ακόμα και κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό.

Αλήθεια, με τόση ευκολία απαντάτε και για τα δικά σας προσωπικά ζητήματα; Αν ναι, δείτε το με προσοχή, γιατί υπάρχουν και οι ερωτήσεις-παγίδα.

Μελέτης Ηλίας
Keywords
Αναζητήσεις
μελέτης ηλίας
Τυχαία Θέματα